Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ...

ΟΙ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣΩΤΗΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ
 





 Στο ποσό των 260.000 ευρώ ανέρχεται η "άτυπη χορηγία" της "ΚΑΜΗΛΑΛΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΗΣ & ΣΙΑ  ΟΕ" που με τις ευλογίες του Ερασιτέχνη -ΤΣΣΚΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ , δαπανήθηκε φέτος για να "κάνουν μια τρύπα στο νερό" , γεγονός προδιαγεγραμένο όπως σας έγραφα το καλοκαίρι.

Και επειδή ο Μέγκλας "τους έκοψε τον βήχα", άρχισαν να πλευρίζουν τον Καραθανάση αλλά ... τους κάρφωσε ο Χρυσοστομίδης στην πρόσφατη συνέντευξή του στο http://www.serresgoal.gr/ και ο Σάκης ο Παπουτσάς .. ο γείτονας του Αντύπα στην Τουζλόν 

2 σχόλια:

  1. IAKXE ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ BLOG ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ειναι αισχρο ρε φιλε γιατι το διαβαζεις;
    Και οχι μονο το διαβαζεις. Αλλα γραφεις κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ