Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ , "ΓΙΝΑΜΕ ΦΛΩΡΟΙ ..."


Χολωμένος μαθαίνουμε ότι είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος απο το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής  περίμενε υψηλότερα ποσοστά στο κόμμα του και η ανησυχία του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο όσο βρίσκεται μακρυά απο το κέντρο αποφάσεων. Είναι προφανές πως αμέσως μετα την αποφυλάκισή του όποτε αυτή επιτευχθεί θα έχουμε σοβαρά γεγονότα και ανακατατάξεις σε πρόσωπα και θέσεις. 

Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού του αρχηγού είναι οι φράσεις την επόμενη των εκλογών.

"Γίναμε φλώροι.. Χάσαμε τη δυναμική μας …Πού είναι οι τοπικές μας? Γίναμε συστημικοί… Αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο δεν θα υπάρχουμε…."

Και η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή στη συμπεριφορά ,αλλά κυρίως στην επικοινωνιακή τακτική της ΧΑ απο την ημέρα που ανέλαβε να τη …τρέξει το μέχρι χθές πρωτοπαλίκαρό του είναι εμφανής

Πολύ χαρακτηριστικό της ενόχλησης του αρχηγού είναι η απορία του για τα πρόσωπα που προβλήθηκαν για να μπούν στην ευρωβουλή.Οταν έμαθε για τους δύο στρατηγούς η απορία του ήταν :

"Και ποιοί είναι αυτοί?Είναι δικοί μας? Ποιούς βάζετε στο κόμμα ? Με ποιά κριτήρια?"

Τέρμα λοπόν οι φασαρίες, τέρμα οι ναζιστικές εκφράσεις και εκφάνσεις ,τέρμα το ακόνισμα των ξιφολογχών στα πεζοδρόμια ,τέρμα βέβαια και οι επιθέσεις στους λαθρομετανάστες και στους παράνομους ή νόμιμους μικροπωλητές των λαικών αγορών

.Ο Μιχαλολιάλος είναι βέβαια μαθημένος στα δύσκολα και πολύ έμπειρος. Εχοντας στον πυρήνα του κόμματος σύζυγο, κόρη και γαμπρό αλλά και δυνατά στελέχη όπως τον Παππά και τον Λαγό ,θα προσπαθήσει να πάρει άμεσα τη κατάσταση στα χέρια του.Το μόνο που περιμένει πως και πως είναι η αποφυλάκισή του. Ο θυμός του είναι μεγάλος και απο τον πρώτο που θα ζητήσει εξηγήσεις θα είναι ο Κασιδιάρης.

1 σχόλιο:

  1. Ας μην παραλείπετε και η αναφορά στις πηγές που εν προκειμένω είναι το hellasforce

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ