Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "REXONA"

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ...




Νεανική αποδεικνύεται η παράταξη του Γιάννη Ιωαννίδη που διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ο μέσος όρος είναι μόλις 35 χρόνια. Στη σημερινή επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων της «Περιφέρειας Πρωταθλήτριας», ο κ. Ιωαννίδης άφησε αιχμές εναντίον της διοίκησης της Περιφέρειας, αφενός αμφισβητώντας τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητα και δειχνουν σαφές προβάδισμα Τζιτζικώστα, αφετέρου κάνοντας λόγο για αδιαφανή διαχείριση των οικονομικών και για ασυνέπεια λόγων και έργων. 

«Τι έχει γίνει αυτά τα 3,5 χρόνια με τα χρήματα που έρχονταν στην Περιφέρεια;», ήταν η πρώτη του αιχμή. 

Και συνέχισε σημειώνοντας: «Δεν μπορείς να λες τη μια μέρα ότι είσαι εναντίον της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική και σε τρεις μέρες να δίνεις έξι άδειες εξόρυξης στο νομό Σερρών. Μόνο οι παπατζήδες τα λένε αυτά...».

=====================================

Λοιπόν Κόουτς ,

Επειδή  έχεις  απόλυτο δίκαιο που μίλησες "για παπατζήδες"  αλλά την "τάπα" την έφαγες από τον Τζιτζι στην απάντηση που σου έδωσε στο voria.gr ( σε άδειασε πλήρως και συ "την κατάπιες" αμάσητη ) και δεν μπόρεσες να αντιδράσεις, διότι απλούστατα ως ευκαιριακή υποψηφιότητα "της μιας στάσης", μάζεψες δίπλα σου "μπουρσούκια" , αδαείς περί την πολιτική και μιράκια ...

Γιαυτό θα απαντήσω εγώ στον "βουτηρομπεμπέ" ανηψιό του Μπουτάρη , οχι επειδή σε πάω και σε στηρίζω, όπως με κατηγόρησαν τα καθ' ημάς μπουρσούκια της "Μεγάλης των τσάτσων Φυλής" (άλλωστε ο iakxos δεν στηριζει μνημονιακούς δωσίλογους ) αλλά επειδή υπηρετώ το δίκαιο και την αλήθεια ...

Επανέρχομαι σύντομα σε νέα αναρτηση ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ