Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ... "ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ ..."



ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ...
.


Προς Υποψηφίους Δημάρχους
Εμείς, ως Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών, καταθέτουμε κάποιες προτάσεις οι οποίες θα πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν για να προστατευθεί ο εμπορικός κόσμος του Νομού μας .


Οι προτάσεις αυτές αναφέρονται σε:
1. Δημιουργία ελεγκτικού μηχανισμού στις Λαϊκές αγορές. (;;;;;;;;;;)

2. Άμεση συνεργασία Δημοτικής Αρχής με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών για την πάταξη του παραεμπορίου και την προστασία του στεγασμένου εμπορίου (;;;;;;;)
3. Άμεση συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών με την Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου για ανάδειξη και προώθηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο θεμάτων και προβλημάτων των εμπόρων.
4. Άμεση συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου για την δημιουργία δράσεων τόνωσης της αγοράς κατά τις εορταστικές περιόδους.
5. Άμεση συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου για στήριξη της νέας δράσης μας «ανάδειξη και τόνωσης της κίνησης καταστημάτων της γειτονιάς (;;;;;) ».
6. Άμεση συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου για την βράβευση καλύτερης στολισμένης βιτρίνας καταστήματος (!!!!) κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο. 7. Σύσταση επιτροπής τουρισμού  (;;;;) σε συνεργασία Δημοτικής Αρχής και Εμπορικού Συλλόγου για την προβολή του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας.
8. Συνεργασία με την Δημοτική Αρχή για την δημιουργία δράσεων στον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. για «παράκαμψη» των Βαλκάνιων επισκεπτών (;;;;;;)  προς την πόλη των Σερρών. 9. Συνεργασία της Δημοτικής Αρχής, του Εμπορικού Συλλόγου και της Αστυνομικής Δ/νσης Σερρών για διευκόλυνση των επισκεπτών και «χαλάρωση» των ελέγχων για παράνομη στάθμευση (;;;;;) κατά τις εορταστικές περιόδους.
10. Ένταξη στο προϋπολογισμό του Δήμου κωδικού και κονδυλίου για την χρηματοδότηση του Εμπορικού Συλλόγου  (;;;;;) για δράσεις τόνωσης των τοπικών αγορών.
11. Άμεση συνεργασία και καθημερινή ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής προς τον Εμπορικό Σύλλογο για την χρήση των κοινόχρηστων χώρων ;;;;;)
12. Συνεργασία Δημοτικής Αρχής, Εμπορικού Συλλόγου και Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για την αδειοδότηση και δημιουργία της δράσης (;;;;;) «Λευκή Νύχτα»
13. Συχνότερη καθαριότητα και άμεση αντικατάσταση των κάδων καθώς και υπογειοποίηση των κάδων στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
14. Άμεση επαναλειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών  (;;;; τώρα μάλλον ανακάλυψαν την Αμερική) γιατί χάνονται σημαντικά έσοδα από τα εμπορικά καταστήματα
15. Άμεση συνεργασία Δημοτικής Αρχής και Εμπορικού Συλλόγου  ( ;;;;;;; ) για θέματα αδειοδότησης περιπτέρων, δημιουργία λαϊκών αγορών, χώροι υπαιθρίου εμπορίου κλπ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Μπαλίτης Ιωάννης  - Μηλίγκα Κυριακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ