Σάββατο 17 Μαΐου 2014

MOUSTAFAΔΕΣ : "ΔΗΜΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ" !!!


ΤΟΠΙΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ,
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ


TRAGIK ... ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ από iakxoserraios


Και ενω οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο αυτοί οι κύριοι έχουν το θρασος να ασφαλτοσρώνουν προεκλογικά  τους δρομους μπροστά από τα σπίτια τους σε περιοχές που βρίσκονται στις παρυφές της πόλης ...

Και αντί να ζητήσουν ταπεινά ένα συγνώμη από τους Σερραίους Δημότες επανέρχονται με αυθάδεια και ζητάνε πάλι της ψήφο μας

2 σχόλια:

  1. Μετά το κούρεμα ή το ξύρισμα,στα παλιά μπαρμπέρικα,ο παραγιός καθάριζε τον πελάτης απτις τρίχες κ ευχόταν.."με τις υγιείες σας¨Σας θυμίζει τίποτα η αυριανή μέρα ? Η προπαγάνδα δουλεύει, τα χαμόγελα ειναι σαν τις παλίές αφισες για την συφιλη ,νεκροκεφαλές κρύβουν απο πίσω Δυστυχία στην πόλη μας που την κατοικούν νοικοκυραίοι,αμόρφωτοι,απληροφόρητοι,φοβισμένοι και μυημένοι...ΦΕΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΠΟ 60.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .......ΕΓΙΝΕ ΕΡΜΑΙΟ ΛΙΓΩΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΕΩΝ ....ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ!!!
    ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΆ.....ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ.....ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ........ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ..
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ