Τρίτη 13 Μαΐου 2014

O KΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ


ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ...



Αμφιλεγόμενα αισθήματα έχουμε για την υποψηφιότητα του Κωσταντίνου Πλεύρη. Όπως για τον ίδιο τον Καρατζαφέρη. 

Από την μια οφείλει ο κάθε εθνικιστής να αναγνωρίσει , ότι ο Καρατζαφέρης έγινε το όχημα που με αυτό επανήρθε στο προσκήνιο ο Ελληνικός Εθνικισμός πολιτικά. Πολιτικά γιατί εν τοις πράγμασει οι Έλληνες είμαστε φύση εθνικιστές. Για δυο δεκαετίες, ο Καρατζαφέρης μέσω των συχνοτήτων των καναλιών του μετέδιδε ακατάπαυστα εθνικόφρονες εκπομπές, άλλοτε με το αζημίωτο άλλοτε επί δικών του δαπανών. 

Αυτό το βήμα συνέβαλε τα μέγιστα στην αναζωπύρωση του πολιτικού εθνικισμού, και η ίδρυση του Λαός τον έθεσε στον πολιτικο και εκλογικό χάρτη. Φυσικά δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες, οι πλειοψηφία των πολιτευτών του Λαός ήταν καιροσκόποι πολιτικάντηδες και πολλοί αμφιβόλου ηθικής. 

Ο Κύκλος του Λαός και του Καρατζαφέρη έκλεισε και παρόλο που σχεδόν όλοι οι εθνικιστές επιθυμούν την εκλογή του Πλεύρη, το ότι θα δώσει φιλί ζωής στον κόμμα του Καρατζαφέρη(που καμία αμφιβολία δεν έχουμε ότι θα λειτουργήσει ως αποδεκτό ανάχωμα στα επόμενα χρόνια) δεν πρέπει να αφήνει κανένα πατριώτη αδιάφορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ