Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΣΕΡΡΩΝ

6 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά δεν καταλαβα αν η Χ.Α είναι υπηρεσία προστατες ηλικιωμενων ή σεκιουριτι παλληκαραδων ή ταγματα εργασίας ή ταγματα εφοδου στους μη αρειους οπως λεει ο υπουργος ή γραφειο ευρεσης εργασίας αρειας φυλης ή νεοι προνομιουχοι της βουλης ή νεα βουλευτικη οικογενειοκρατία.Παντως η παρελαση της στα σερρας άτακτο ασκέρ εμοιαζε. αυτο ομως είναι το έπικινδυνο για την κοινωνια που δεν θελει ρατσιστικες λογικες και πραξεις βιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    Να και τα παλικάρια της φακής! Αυτοί στον πόλεμο θα είναι οι πρώτοι που χέσουν το βρακί τους!!!!
    Ουστ!Γελοίοι τεμπελχανάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίακχε γιατί δεν γράφεις που βόσκουν οι σωτήρες μας που δεν εκλέχθηκαν βουλευτές Καρυπίδης, Κουτμερίδης, Τσιπλάκης και οι λοιποί, όπως και παλαιότεροι εθνοσωτήρες όπως π.χ Χαιτίδης; Ασχολούνται με τις δουλειές τους, ο Κουτμερίδης σε ποιά εφορία δουλεύει γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι δημόσιος υπάλληλος, ή έχουν βολευτεί κάπου σε κάποια δημόσια θέση με παχυλό μισθό; Κάτι πήρε το αυτί μου ότι άπαντες έχουν βολευτεί αληθεύει; Γιατί αν είναι έτσι δεν είναι ούτε έντιμο ούτε ηθικό. Εμείς τους στείλαμε σπίτια τους και δεν θέλαμε να μας σώσουν γαμώ την πουτάνα μου. Ψάξε να βρεις που είναι ο καθένας και δημοσίευσέ το για να τους κράξουμε τους αχρείους. Επίσης κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο έτερος σωτήρας ο Καρυπίδης θέλει λέει να κατέβει για δήμαρχος Βισαλτίας στις επόμενες εκλογές. Αν είναι έτσι έχω να πω, φτάνει ποια με αυτόν τον καραφλοκόρακα αρκετά. Μας έσωσε πολλές φορές ως Νομάρχης, ως βουλευτής δεν έχει κουρασθεί; Μάλιστα έβαζε και όλη την οικογένειά του να δουλεύουν για την σωτηρία μας (η γυναίκα του ήταν στο γραφείο του αποσπασμένη για πολλά χρόνια από την δημόσια υπηρεσία που δουλεύει και εργαζόταν και αυτή μέρα νύχτα). Ας ξεκουρασθούν επιτέλους για να μην εκφραστώ και ποιο χυδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και τι ειναι ο Ιακχος ρε λεβεντη? Ηρακλης Πουαρω? Γιατι του δινεις αξια? Χρυσαυγιτη σε κοβω κ σενα...Εχουμε τον Αραμπα τιμητη των παντων, εχουμε τωρα και Νο2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ευνοϊκή τροπολογία ρύθμισης των χρεών για τις ΠΑΕ"
    Σανίδα σωτηρίας για τις ΠΑΕ που δεν έχουν εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση της τροπολογίας ρύθμισης των χρεών την Πέμπτη στη Βουλή.
    Η τροπολογία ψηφίστηκε και απο τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και από τα "αντισυστημικά παλικάρια" της Χρυσής Αυγής!
    Ποιοι είναι άραγε αυτοί οι αναξιοπαθούντες επιχειρηματίες,που χρειάστηκαν την συνδρομή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και μάλιστα,τις ψηφους της 'αντισυστημικής΄ Χρυσής Αυγής?
    Ο Παναθηναικός του συστημικού εφοπλιστή Αλαφούζου,με χρέη που δημιουργήθηκαν επι εποχής των συστημικών Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου?
    Ο Ολυμπιακός,με ιδιοκτήτη τον συστημικό εφοπλιστή Μαρινάκη,με το Καραισκάκη να ανήκει ακόμη στον συστημικό Λαυρεντιάδη?
    Η ΑΕΚ,αγνώστου ιδιοκτησίας (συγγνωμη άλλα έχουμε χάσει την μπάλλα με το ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ),αλλά με τα χρέη να έχουν δημιουργηθεί κυρίως επί (υπερ)συστημικού Ψωμιάδη?
    Και σε αυτούς τους αναξιοπαθούντες ιδιοκτήτες και προέδρους Ανωνύμων Εταιρειών,έτεινε χείρα βοηθείας η 'γροθιά στο κατεστημένο' Χρυσή Αυγή?
    'Οσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να δώσουν γροθιά στο κατεστημένο,ας δώσουν τώρα μια γροθιά στο χέρι που έριχνε το φά(σ)κελλο στην κάλπη!
    Όσο για την Χρυσή Αυγή,είναι η δεύτερη φορά,μετά το μπλοκάρισμα της συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή για την ΑΤΕ,που συναινεί με το πολιτικοικονομικό κατεστημένο.
    Μάλλον,όπως όλοι περιμέναμε, εξελλίσεται σε υπάκουο σκυλάκι του συστήματος,η Χρυσή Αυγή-Λαικός Σύνδεσμος.
    Χρυσή Αυγή-Λα.Συ. εν συντομία.
    http://lefteria-news.blogspot.gr/2012/08/blog-post_993.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ