Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (6ον)

    "ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ"

Επόμενη κατηγορία τα κομματικά στελέχη. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Κώστας Στάγκος : Bρίσκεται σε δίλημα, από την μια οι δικές του φιλοδοξίες , που τον κάνουν να πιστευεί οτι μπορεί, να είναι αυτός που θα εκφράσει την ανανεώση της ΝΔ στο νομό και από την άλλη, το όνειρο του συγγενικού περιβάλλοντος να τον καμαρώσει δήμαρχο στην πόλη. Μέλος ενός οικονομικοπολιτικού λόμπυ (Πανοζάχος, Σκόρδας κ.α. ), που θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την τυχή του και θα του δώσει οδηγίες. Πάντως αν το θέλει θα είναι υποψήφιος.

Σπύρος Μαμαλης : Επι σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν΄Δ. Άλλο βέβαια, να παίζεις με σημαδεμένη τράπουλα και άλλο να βουτήξεις στα βαθιά και μάλιστα χωρίς να γνωρίζεις κολύμπι .Έχει επιλέξει την τακτική των τηλεοπτικών εμφανίσεων , παρεμβάσεων(η άριστη σχέση του με τα ΜΜΕ προκαλεί ερωτήματα) και την επιλεκτική επαφή με υψηλόβαθμα τοπικά κομματικά στελέχη .Χωρίς ερείσματα στην κομματική βάση της ΝΔ. Ακίνδυνη υποψηφιότητα.

Αλέξανδρος Παρασκευιώτης : Ποτέ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του. Συγκεντρώνει "θεωρητικά πάντα" όλες τις προυποθέσεις, νέος ,άφθαρτος, "μορφωμένος". Ο γάμος του με την κόρη του πρώην δημάρχου Τάσου Γεωργιάδη , του προσφέρει πόντους , αφού ο πεθερός του διατηρεί σχέσεις με πολλούς. Πρώην δημάρχος στο νομό και έχει μια ισχυρή βάση πολιτικών φίλων, στην ευρύτερη περιοχή της Ηράκλειας και όχι μόνο .Ο πατέρας του γνωστός δικηγόρος, έχει καλές σχέσεις σε όλο το νομό. Στην ΝΟΔΕ έχει αποστασιοποιηθεί, εκτιμώντας οτι μόνο φθορά έχει. Με βαση όλα τα παραπάνω,έχει εξασφαλισμένο το κοψιμό του από τις λίστες της ΝΔ. Οι επικυνδυνοι εξαφανίζονται μόλις εμφανίζονται γιατί αν μεγαλώσουν κλάφτα, αλλά ο νεαρός εχει πολύ δρομο για να ενταχθεί στην κατηγορία αυτή.

Δημήτης Γκολέμης , ο γνωστός "Κουκτογκολέμης" : Το εκ μεταγραφής "αστέρι" της τοπικής ΝΔ. Ενας τυχαίος δικηγοράκος από τα ξεροβούνια της Πελοπονήσου με έναν "φραγκάτο" γάμο στα Σέρρας (σώγαμπρος) που του άνοιξε τις πόρτες της καλής σερραικής κοινωνίας. Άνοιξε τις πόρτες του επιμελητηρίου (Χρυσάφη ας πρόσεχες) ,δίνοντάς του την ευκαιρία να δημιουργήσει σχέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο. Κάτι παρόμοιο έγινε και μέσα από την συνεταιριστική τράπεζα ( Χρυσάφης ας πρόσεχες και πάλι). Αν χρωστάς και ο δικηγόρος της τράπεζας τραινάρει την υπόθεση, λέγοντάς σε μάλιστα το πόσο σε εκτιμά και σε καταλαβαίνει ... περιμενει όταν έρθει η ώρα θα του το ξεπληρώσεις), ενώ ανήκει και στο περιβαλλον του Μητροπολίτη Θεολόγου. Επίσης και στην υπόλοιπη δράση του ως δικηγόρος, δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση σε στελέχη της ΝΔ. ενώ "έπαιρνε δουλειές" επί διακυβερνησης ΝΔ από κομματικούς αξιωματούχους  οργανισμών πχ Νοσοκομείο. Διατηρεί προνομιακές σχέσεις με όλα τα ΜΜΕ ,τα οποία πάντα θα τον παίξουν πρώτη μούρη .

Στα εντός ΝΔ : Στις εκλογές της ΝΟΔΕ του 2007, διεκδίκησε την εκλογή του ως μέλος. Εκλέχθηκε πρώτος πανηγυρικά και οι γνωρίζοντες τα της ΝΔ , έμειναν έκπληκτοι από το σύστημα το οποίο δραστηριοποιήθηκε να τον εκλέξει ( τα καλά του γάμου ).Στα 3 χρόνια της παρουσίας του αφού εξασφάλισε από τον Καλαιτζή την θέση του εκπροσώπου τύπου της ΝΟΔΕ , κράτησε αποστάσεις. Λίγο πριν τις εκλογές της ΝΟΔΕ το 2010 , κινήθηκε για την προεδρία ,διαπιστώνοντας όμως γρήγορα ότι όσο ποιό πολύ εκτίθεσαι, στο φως τόσο ποιό τρωτός είσαι και αποσύρθηκε.Επέλεξε να διεκδικήσει την προεδρία της τοπικής των Σερρών. Με αντίπαλο την Φωτεινή Παπαδοπούλου ο αγώνας κερδίθηκε πριν καν ξεκινήσει. Βέβαια μένει εδώ να απαντήσει, πως ενώ το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν 730 υπέρ του και 340 υπερ της Φωτεινής Παπαδοπούλου ,την άλλη μέρα οι αριθμοί διορθώθηκαν σε 860 και 550 αντίστοιχα.

Έγινε νοθεία την οποία γνώριζε και συμμετείχε ή απλώς έκλεισε τα μάτια , αποφεύγοντας την σύγκρουση ( τι ωραία νύχτα εκείνη στον ΞΕΝΙΑ , ΤΥΦΛΟΊ ΕΊΔΑΝ , ΜΟΥΓΓΟΊ ΜΊΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ  κατα την οποία το λομπυ Πανοζαχου "'εφαγε" τον Θόδωρο Καμπούρη).

Στον ένα χρόνο παρουσίας του στην τοπική έκανε μόνο μια εκδήλωση με καλεσμένο τον Στυλιανίδη ( χτίσιμο τπυ προσωπικού του προφίλ). Όπως τονίζουν μέλη του ΔΣ της τοπικής αν ο Στάγκος συγκαλεί την ΝΟΔΕ κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα , αυτός συγκαλεί την τοπική σε συνεδρίαση κάθε 30 Φεβρουαρίου. Επίσης τα γραφεία της τοπικής παραμένουν ερμητικά κλειστά, όπως και τα στόματα όταν γίνεται αναφορά στο Ταμείο της Οργάνωσης και την παραδοασή του από τον απερχόμενο προεδρο Σάκη Μπάρκα.

Οι άσπονδοι φίλοι τονίζουν οτί μπορεί να τοποθετηθεί επί παντώς επιστητού εκτός από θέμα που απασχολεί την τοπική ΝΔ ή γενικά το νομό. Η πολιτική του συμπεριφορά είναι ερμαφρόδητη αφού εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να έχει εκ παραλλήλου επαφές την Συμμαχία της Ντόρας.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (2ον) την 31/7/2011

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΥΣΑΦΗ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ?
    ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ,ΤΖΑΜΠΑ?
    ΑΛΕΚΟ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ,
    ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
    ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ Σ ΕΝΑ BLOG ΔΕΞΙΟ, ΧΩΡΑΝΕ ΜΙΑ ΣΑΜΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΡΑΚΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...ΚΑΤΙ!!!
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια ανάλογη ανάλυση απο ΠΑΣΟΚΟ?
    Καλοδεχούμενη θα ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ρε ιακχε
    600 και χτυπηματα μεχρι στιγμης,
    2 μονο σχόλια (και το μικρο δικο μου)????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ