Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (4ον)


"ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ"

Τελευταίο αστέρι του Σαμαρικού μπλοκ, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Βλάχος :  Από τους πρώτους που στήριξαν Σαμαρά ( ενας από τους 50 που τον πρότειναν ). Περίμενε να εξαργυρώσει το γραμμάτιο στις περιφερειακές εκλογές, ως αντιπεριφερειάρχης. Δυστυχώς για αυτόν αποδείχθηκε ότι ο Αχιλλέας δεν ξεχνά.
Η ολιγωρία του ως δήμαρχος να προωθησει την τοποθέτηση του αγάλματος του Εθνάρχη στην πλατεία, όπως και η μη τοποθέτηση πορτέτου του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Δημαρχείο, το οποίο είχε σταλεί από το ίδρυμα Καραμανλή, είναι η πραγματική αιτία που κόπηκε. ( άλλα και η γαλαντομία του γνωστού δωρητή του Ιδρύματος  Καραμανλή, του Γιάννη Μωυσιάδη, χωρίς να λαβουμε υπ΄οψιν την αντιπαροχή που πλήρωσε στον Ψωμιαδη ... του βγήκε λίγο ακριβά ο διορισμός αλλά τον βοηθά σημαντικά στην άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα)

Τελευταία κάποιοι (Σωτηριάδης )του φουσκώνουν τα μυαλά, οτι έχει τύχη ως υποψήφιος βουλευτής. Καλή υποψηφιότητα των 5000 σταυρών , αφού για κακή του τύχη ψηφίζουν και οι κάτοικοι εκτός πόλης. Εκεί πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια, να μάθουν και το επιθετό του ( το ίδιο δηλαδή που έγινε στις περιφερεικές με τον Μωυσιάδη, που αναγκάζοταν να τον συστήνουν στους κατοίκους των χωριών) αυτός βέβαια είχε την τύχη να μην χρειάζεται σταυρό.

Εκτός των δύο στρατοπέδων υπάρχουν μια σειρά στελεχών που προβάρουν κοστούμια.

Αθανάσιος Μπασδάνης : Ο κύριος τίποτα .Με μεγάλο προσόν ,την παρουσία του στους προθαλάμους όλων των βουλευτικών γραφείων ,κατάφερε να εκλεγεί νομαρχιακός και περιφερεικός σύμβουλος, ( διαθέτει άφθονο ελευθερό χρόνο ,αφού σκανδαλωδώς δεν προσέρχεται στην εργασία του εδώ και πολλά χρόνια).Ατσαλάκωτος ,χωρίς ούτε μια ουσιαστική πολιτική παρέμβαση η τοποθέτηση όλα αυτά τα χρόνια.Προσπάθησε τις δυό προηγούμενες φορές να είναι υποψήφιος.Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ,κάποια στιγμή το ονομά του έπαιξε και για αντιπεριφερειάρχης ( τον προωθούσε ο φίλος του Τάσον Καριπίδης ).

Αυτό που μπορεί να αποδώσει καλύτερα το ποιόν του συγκεκριμένου "πολιτικού άνδρα", είναι το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν τις εκλογές του 2004. Επισκέφθηκε πολιτικό γραφείο βουλευτή της ΝΔ και ζήτησε, να του παραχωρηθεί χώρος και τηλέφωνο για να κάνει τηλεφωνήματα, υπέρ του βουλευτή. Ο βουλευτής τον έδιωξε σχεδόν με τις κλωτσιές, αφού είχε πληροφορηθεί οτι τις προηγούμενες μέρες μοίραζε ψηφοδέλτια για άλλον βουλευτή.Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον αγαπητό Αθανάσιο, το βράδυ των εκλογών να δώσει το παρών στα επινίκια στο γραφείο του βουλευτή από το οποίο είχε διωχθεί κακήν-κακώς.Αν είναι υποψήφιος, για πρώτη φορά θα κληθεί και αυτός να πολιτευτεί ,σε κατάσταση σύγκρουσής με τους άλλους βουλευτές. Μόνο αυτό αρκεί να θέλουμε να είναι υποψήφιος, γιατί άλλο να κάθεσαι με τον Καριπίδη να τον γλύφεις και να κατηγορείς τους άλλους δυό. Άλλο να κολακευείς την Κόλλια, εκφράζοντας την αγανακτησή σου που δεν υπουργοποιήθηκε. Άλλο να εκθειάζεις τον Λεονταρίδη λέγοντας του οτί είναι ο μόνος που πρόσφερε στο νομό και άλλο να σταθείς απεναντί τους ως αντιπαλός τους .Το ποιό πιθανό το λιοντάρι, θα γίνει αυτό που πραγματικά είναι μια χαδιάρικη γατούλα .

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (2ον) την 31/7/2011

1 σχόλιο:

  1. O ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Η ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ; ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ( ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ