Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

KΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΡΩΝ !!!

H ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


5 σχόλια:

  1. Κυριάκο δεν κατάλαβες ότι το μήνυμα του συλλαλητηρίου ήταν για σένα ;
    Η κοινωνία συγκεντρώθηκε για να διατρανώσει τη φωνή της ενάντια σε όσους είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν στα εθνικά μας δίκαια.
    Και εσύ δυστυχώς κύριε Μητσοτάκη, δεν είσαι με τη μεριά της κοινωνίας. Όταν πρωτοακούστηκε η διοργάνωση του συλλαλητηρίου, ήσουν απέναντι.
    Προσπαθούσες να αποτρέψεις τη συμμετοχή σε βάση και στελέχη και γι αυτό "καθάρισες" την Ευταξά από την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, επειδή αυτή στην αρχή έκανε αυτό που ήθελε η Πειραιώς. Λές κι έφταιξε αυτή που έκανε αυτό που ήθελε η ηγισία την ΝΔ!!!
    Στη συνέχεια, όταν άρχισαν τα στελέχη σας στη Μακεδονία να αντιλαμβάνονται ότι το συλλαλητήριο το αγκαλιάζει ο κόσμος, και τυχόν αποχή της ΝΔ θα διαρρήγνυαν οριστικά τη σχέση με τη βάση, αναγκάστηκες απρόθυμα να δώσεις το ελεύθερο για συμμετοχή. Κι έτσι σιγά-σιγά πήγαν και κάποιοι βουλευτές της ΝΔ από τη Μακεδονία, κι ο Άδωνις έμεινε στην Αθήνα κι εσύ πήγες για ΣΚΙ!!!!
    Πλέον όμως σύρεσαι από τις εξελίξεις. Είσαι ουραγός. Η ελληνική κοινωνία σε εθνικά θέματα από τη Νέα Δημοκρατία περίμενε υπεύθυνη στάση και σαφή πατριωτική θέση και όχι να κρύβεται πίσω από την πατριωτική στάση του Καμμένου και να ζητά να πάρει θέση - για μία εν εξελίξει διαπραγμάτευση - πρώτα η κυβέρνηση!!!
    Εσύ τι θα πάθαινες αν έπαιρνες θέση?
    Κυριάκο είσαι...ναι...πολύ λίγος ...Και οι καιροί είναι μεγάλοι και δύσκολοι!
    Φοβήθηκες να πάρεις θέση απο πριν. Εισαι κουτοπόνηρος μικροπολιτικός ενώ θα έπρεπε να είσαι Ηγέτης! Θα μπορούσες να εμπνεύσεις τους καιρούς και τα πλήθη αλλά ...τι τα λέμε...δεν το έχεις..ποτέ δεν το είχες...Δεν μπορείς; Προφανως! Καλό θα ήταν εκεί στην ΝΔ να αρχίσουν οι διαδικασίες διαδοχής, εμένα με χάσατε οριστικά.
    Καμμένο ρε θα ψηφίσω και Μαρία Κόλλια που πρώτοι πήραν θέση στο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ολόκληρο κατεβατό μας έγραψες σαν συνταγή για αστακομακαρονάδα ...για να μας πείς οτι είσαι ...ανελ....καμμένος είσαι ούτως η άλλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε.

    Ο Καμμένος και η Κόλλια μπορεί να μη συμμετείχαν στο συλλαλητήριο, αλλά σε μια κομματική εκδήλωση πήραν θέση για το θέμα.

    Ο λαός τό εκτίμησε αυτό.

    Γιαυτό και η χθεσινή λαοθάλασσα στη Θεσσαλονίκη ΄΄αποθέωσε΄΄ τον Ζουράρι!!!





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ψεκασμένοι .. Και ο λεβέντης και η χρυσή αυγή πήρε θέση ...την τσαρουχα και τον Καμμένο δεν τους είδαμε στη συγκέντρωση ... Ας ερχόταν και θα έβλεπες.... Πατριωτική συμπεριφορά.... Άι στα τσακίδια λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΑΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ ΜΑΛΛΟΝ...
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ