My visitors

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

"ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ & Ο ΜΥΘΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΑΚΟΥ κ. ΚΑΡΤΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ 
ΜΗΝ ΚΑΡΤΕΡΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ"


"ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ" ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ"
 o iakxos: "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" ΑΠΟ ΣΌΙΜΠΛΕ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ...: ΜΠΛΟΚΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 

5 σχόλια:

 1. ΙΑΚΧΕ ΠΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΡΕΝΟ ΠΑΡΤΑΛΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΙΑΚΧΟΣ ΤΟ ΚΟΥΛΟblog

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μονομερής ολική διαγραφή του χρέους ??
  Πήρε τέτοια θέση ό Κούλης και δεν το ήξερα ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. IAKXE ΠΑΡΑ ΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ . ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΑΣ . ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙ . ΤΟΣΑ ΛΕΣ . ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΥΡΙΖΑ: Μόνη λύση για τα «κόκκινα δάνεια» η σεισάχθεια των οφειλών προς τις τράπεζες
  Δημοσίευση: 31 Οκτωβρίου 2014 02:00

  Μόνη αποδεκτή λύση για την συνέχιση λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η σεισάχθεια των οφειλών προς τις τράπεζες, με μέτρα άμεσης ανακούφισης, με περιορισμό των τόκων που έχουν επιβληθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τα "κόκκινα δάνεια" ...

  Μόνη αποδεκτή λύση για την συνέχιση λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι η σεισάχθεια των οφειλών προς τις τράπεζες, με μέτρα άμεσης ανακούφισης, με περιορισμό του οφειλόμενου κεφαλαίου και των τόκων που έχουν επιβληθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τα «κόκκινα δάνεια» το Τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΣΥΡΙΖΑ.

  Η μόνη επιλογή για την παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας είναι να παρθούν μέτρα ενίσχυσης με τη διοχέτευση στην αγορά των δεσμευμένων δισεκατομμυρίων που δόθηκαν για τη σωτηρία των συστημικών ελληνικών τραπεζών και παραμένουν ανενεργά πάνω από 2 χρόνια, διογκώνοντας συνεχώς το βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνεχίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Σημειώνοντας πως αυτό που "συντελείται τους τελευταίους μήνες η κορύφωση του δράματος χιλιάδων μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

  Η συσσώρευση χρεών προς δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και η τοκογλυφική επιβάρυνση των δανειακών υποχρεώσεων προς στις τράπεζες, έχουν οδηγήσει χιλιάδες επιχειρήσεις στην διακοπή της δραστηριότητάς τους και ακόμα περισσότερες στην υπολειτουργία τους.

  Η συγκυβέρνηση της τρόικας συνεχίζοντας τη μέθοδο των διαρροών, παρουσίασε σχέδιο νόμου για την ρύθμιση των οφειλών προς τράπεζες, εξακολουθώντας να αγνοεί τις δυσμενείς συνθήκες της οικονομίας και την απόλυτη αδυναμία ρευστότητας της πλειοψηφίας των επιχειρήσεων. Αδυναμία που προκύπτει σαν αποτέλεσμα της κατακόρυφης και διαρκούς μείωσης της ζήτησης, που συρρικνώνεται ακόμη περισσότερο, με τη συνεχή επιβολή φορομπηχτικών πολιτικών και έχει ως συνέπεια τη μείωση των εσόδων των επιχειρήσεων".

  Η κυβέρνηση καταγγέλλει το Τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΣΥΡΙΖΑ "προβάλλει την προτεινόμενη ρύθμιση σαν την καλύτερη και πληρέστερη, ενώ απαιτεί για όποια διαδικασία, την απόδειξη, άραγε πως, της βιωσιμότητας της επιχείρησης.

  Έτσι εξαιρούνται από τη διαδικασία πάνω από 200.000 επιχειρήσεις, που ήδη έχουν καταστραφεί ενώ ουσιαστικά αποκλείει και εκατοντάδες χιλιάδες άλλες, που με μεγάλη δυσκολία λειτουργούν ή απλώς δεν έχουν καταφέρει να διακόψουν και τυπικά τη λειτουργία τους.

  Παράλληλα αποφεύγει να προσδιορίσει ακόμα και το ποσοστό της οφειλής, που μπορεί να διαγραφεί, μεταφέροντας το απόλυτο δικαίωμα επιλογής, στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

  Οι τράπεζες, που σωζόμενες, μεταφέρανε στις πλάτες του ελληνικού λαού δεκάδες δισεκατομμύρια φόρων και έκτακτων εισφορών, καθίστανται και επίσημα οι μοναδικοί κριτές και διαπραγματευτές των ληξιπρόθεσμων επιχειρησιακών οφειλών που πενταπλασιάστηκαν τα τελευταία 4 χρόνια.

  Η αναστολή των τραπεζικών χορηγήσεων προς τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων, σαν αποτέλεσμα της υφεσιακής μνημονιακής πολιτικής και η επιβάρυνση με υψηλά επιτόκια και τοκογλυφικούς τόκους υπερημερίας, οδήγησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα υπερδιπλασιασμό των τραπεζικών οφειλών".

  Τέλος, «στερεί ακόμη και το δικαίωμα επιλογής για τη διάθεση των περιουσιακών στοιχείων των επιχειρήσεων από τους ιδιοκτήτες τους, αφού η μειοψηφία των πιστωτών δηλαδή οι τράπεζες, επιβάλλουν ειδικούς διαχειριστές, που θα διαθέσουν με τον τρόπο που επιθυμούν, την περιουσία των επιχειρήσεων» καταλήγει η ανακοίνωση του Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΣΥΡΙΖΑ για τα «κόκκινα δάνεια».
  «ΑΥΓΗ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.posts@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ