Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΚΟΠΗΣ e-giafka ( ΓΙΑΦΚΑ)

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ...


ΟΤΑΝ Η ΜΙΖΕΡΙΑ 
ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ ...

Στην τελετή των εγκαινίων του νέου Αστυνομικού Τμήματος ...
...και αφού κόψει την κορδέλα, με σοβαρό και αποφασιστικό ύφος, θα μας ανακοινώσει πως δεν κρύβεται, αλλά θα κάνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να μας ανακοινώσει την άποψη του για το που πρέπει να εδρεύει το Α.Τ. Στο Ν. Σκοπό θα λέει με δικές μου ενέργειες και στο Χρυσό μαύρες πλερέζες… 

Γνωστό το έργο, το έχουμε ξαναδεί. Βέβαια όλοι είπαν την άποψη τους, εκτός από τον Δήμαρχο που ακόμα κρύβεται. Τώρα βέβαια θα μου πεις το έταξε και σε δυο μεριές, λογικό να κρύβεται. Το σκεπτικό του Δημάρχου είναι γνωστό:<<πρέπει να αφήσουμε την Ελληνική Αστυνομία να κάνει την δουλειά της και να υποδείξει εκείνη το χώρο ως αρμόδια>> Άλλο βέβαια που τελικά πολιτικό γραφείο των Σερρών έφερε την έδρα στο Σκοπό.  Και τέλος πάντων τελείωνε επιτέλους δήμαρχε με τα περί αγώνα διεκδίκησης του Αστυνομικού τμήματος και νίκης όλων… 

Ο σχεδιασμός του Υπουργείου και της Αστυνομίας έλεγε κάθε καλλικρατικός δήμος και Α.Τ. Τώρα αν η Αστυνομία εξαιρούσε μόνο εμάς από τους 325 δήμους της χώρα και δεν μας έκανε τμήμα, εεε τότε το πολιτικό γραφείο που τακτοποίησε την έδρα θα στο έφερνε και το Α.Τ. στο δήμο. (by e-giafka)
                                                    

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΗ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ.Ο ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ