Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΑΠ , ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ;

  ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ή ΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ;

Η ατάλαντη κόρη του φλογερού Γιώργου Γεννηματά συναντήθηκε με τον εξωγήινο γιο του «θεού» Ανδρέα Παπανδρέου. Και αυτοί οι δύο μίλησαν, ανέλυσαν την πολιτική πραγματικότητα και αποφάσισαν να συμπορευτούν. Ποιος κάνει πλάκα σε ποιον; 

Η είδηση ότι η σατιρική σελίδα « Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο » ξεπέρασε σε followers την επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο facebook ήταν το γεγονός που προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Η επόμενη μεγάλη πασοκική είδηση ήταν η επανένταξη του Γιώργου Παπανδρέου, μαζί με το ΚΙΔΗΣΟ του, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη (λέγε με ΠΑΣΟΚ με νέο ΑΦΜ), ύστερα από 40λεπτη συνάντηση με την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

Πού επέστρεψε, όμως, ο Γιώργος Παπανδρέου; Σε ποιο ΠΑΣΟΚ; Στο επίσημο ή στο σατιρικό; Και ποιο είναι πιο σατιρικό από το άλλο; Η σελίδα του facebook ή το ίδιο το κόμμα;

Η ατάλαντη κόρη του φλογερού Γιώργου Γεννηματά συναντήθηκε με τον εξωγήινο γιο του «θεού» Ανδρέα Παπανδρέου. Και αυτοί οι δύο μίλησαν, ανέλυσαν την πολιτική πραγματικότητα και αποφάσισαν να συμπορευτούν. Ποιος κάνει πλάκα σε ποιον;

Ποιο είναι το κανονικό και ποιο το αστείο; Πού σταματάει η είδηση και πού αρχίζει το τρολ; «Η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου ενώνουν τις δυνάμεις τους» είναι ο ένας τίτλος. «Ενώνουν τις βλακείες τους» είναι ο άλλος. Ποιος από τους δύο τίτλους είναι πιο υβριστικός, πιο απρεπής, πιο εξοργιστικός, ποιος προκαλεί περισσότερο γέλιο και ποιος είναι πιο σοβαρός;

Το ΠΑΣΟΚ της ύστερης εποχής ταλαιπώρησε πολύ τη χώρα. Από τον αρχιερέα της διαφθοράς Σημίτη που μάζεψε γύρω του όλα τα λαμόγια της αυλής, που έκλεψαν, κατασπατάλησαν, άλωσαν, μέχρι τον εγκληματία ΓΑΠ που πούλησε τη χώρα στο ΔΝΤ διαπραγματευόμενο μαζί του πριν καν ανέλθει στην εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό αυτή τη χώρα, το χειρότερο όμως είναι ότι την κατέστρεψε χωρίς αιδώ, χωρίς αναστολές. Αρουραίοι που πλούτισαν χωρίς συγγνώμη. «Μαζί τα φάγαμε» κι ένα ρέψιμο μετά, η λογική τους.

Ο ελληνικός λαός εξαγριώθηκε με το ΠΑΣΟΚ, την αλαζονεία, την προδοσία. Κι όσο πιο πολύ έβλεπε ότι όλα αυτά τα στελέχη είναι επιστήμονες της διαφθοράς που έχουν καλά καλυμμένα τα νώτα τους και αποκλείεται να βρεθούν τα κλεμμένα πάνω τους, τόσο περισσότερο εξαγριωνόταν. Είναι μία συλλογική οργή που επειδή δεν γνώρισε κάθαρση, γι’ αυτό έγινε χλεύη και αποστροφή.

Έτσι, αυτό το κόμμα έγινε απόκομμα, κατάλοιπο μερικών ψηφοφόρων που δεν τους πάει το χέρι να ρίξουν κάτι άλλο, που νομίζουν ότι ζει ακόμη ο Ανδρέας Παπανδρέου και ότι είναι ακόμη πρωθυπουργός.

Πού επέστρεψε λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου; Στο κόμμα ή στο ανέκδοτο; Σε πολιτικό οργανισμό ή σε επιθεώρηση;

Ο λαός πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ με το νόμισμα που του πρέπει. Αφού δεν μπόρεσε να πάρει την εκδίκησή του μέσα από το κελί της φυλακής, εκδικήθηκε γελώντας.

Νίκος Μωραΐτης 


http://www.altsantiri.gr/gnwmes/nikos-mora%CE%90tis-epistrofi-tou-gap-sto-anekdoto/

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ CARAVEL ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ






ΟΠΟΤΕ ΕΥΛΟΓΑ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑ 

2 σχόλια:

  1. αλλαξαν ταμπέλα κ χωρίσθηκαν
    οι τράπεζες πήραν αρχίδια απ τα 100+ μυρια ευρω χρωστούμενα
    ξαναμαζεύτηκαν τα πράσινα γηρατειά και παριστάνουν το μέλλον

    ΥΓ το λαμογιο παπαντρεο θελει προστασια απ τα δικαστηρια
    το λαμογιο τζοχατζοπουλο ηταν μοναχοφάης?
    το λαμογιο τζουκατο εμεινε με το μουτζουρι/1μυριο μαρκα αμανάτι
    χαχαχα το ΜΕΛΛΟΝ εκδικείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΣΟΝ ΣΚΟΥΑΙΡ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Π.Α.Κ ΜΕΤΑ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ....ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΗΤΡΑ Ο ΑΚΗΣ Ο ΜΠΕΝΝΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΗ ...ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ