Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

TO ΓΝΩΣΤΟ KAΡΝΑΒΑΛΙ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ, 
Ο ΠΩΛΩΝ ΑΝΕΞΟΔΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ



ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Ο Καμμένος ύψωσε σημαία στα σύνορα με Αλβανία: Έπαρση σημαίας παρουσία του υπουργού άμυνας έγινε για ...

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σε λίγο από την ημέρα που ανέλαβε Υπουργός Εθνικής άμυνας, ο "υπερπατριώτης" αρεσκόμενος σε μεταμφιέσεις κομμάντο Πάνος Καμμένος και συνεχίζει να υποτιμά την νοημοσύνη μας.


Το αυτονόητο και την παράβαση του δικού του καθήκοντος προσπαθεί τώρα επικοινωνιακά να την παρουσιάσει ως υπεύθυνη πατριωτική στάση.

Το αυτονόητο είναι να κυματίζει η γαλανόλευκη   σε κάθε Φυλάκιο της Ελληνικής μεθορίου, το γεγονός ότι για πρώτη φορά αναρτήθηκε στο Φυλάκιο της Μολυβδοσκεπάστου στα σύνορα με την Αλβανία αποτελεί ντροπή για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τους προκατόχους του.

Βέβαια υπάρχει και το πόπολο που δεν αντιλαμβάνεται το βρώμικο παιχνίδι της επικοινωνίας και χειροκροτεί τους Καμμένους , αλλά και οι εγάθετοι, βολεμένοι "πονηροί" που θεωρούν μαγκιά τις "τατανιές" του χοντρού.

1 σχόλιο:

  1. Του χρειάζετε η παραλλαγή γιατί σε λίγο δεν θα ξέρει που να κρυφτεί.....ο MAG DOG....της λούφας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ