Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ , ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ;

ΜΟΥΦΑ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ...


150.000.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ Η ΥΜΑΘ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Μ@ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ



Ισοδύναμα μέτρα έως 150 εκατομμύρια ευρώ θα πρέπει να εξασφαλίσει η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργείται στους στόχους του προγράμματος μετά το «πάγωμα» της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου τα οποία πλήττονται από την "προσφυγική κρίση" και εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.
Μετά το θέμα που τέθηκε για το έκτακτο επίδομα που αποφάσισε μονομερώς να δώσει η κυβέρνηση στους συνταξιούχους, ξεκίνησε και νέα κόντρα με τους δανειστές με αφορμή τη δεύτερη εξαγγελία του πρωθυπουργού για το πάγωμα για ένα έτος του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την κρίση την δήθεν  προσφυγική.

7 σχόλια:

  1. Ανοίγουν Ουζερί......το ''ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ντόρα έχει μετοχές σε Καθημερινή και Πήγασο.
    Έχεις καταλάβει τι στηρίζεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016
    Εκεί που κρεμούσαν οι καπετάνιοι τ’ άρματα, κρεμάν οι γύφτοι τα νταούλια! ...Κώστα μου
    Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    Μαθαίνω ακούω και με ενημερώνουν οτι εναγώνια είναι η ενασχόληση
    και η προσπάθεια του Π.Γ και του ίδιου του Σερραίου βουλευτή της ΝΔ κ Κώστα Καραμανλή να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το οτιδήποτε συμβαίνει στις Σέρρες . Από τις εκλογές στην ΕΠΣ Σερρών μέχρι τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο στην Νέα Ζίχνη κόντρα στον Ανδρέα Δαιρατζή ( το τραπέζι χθες βράδυ σε γνωστή ταβέρνα των Σερρών παρουσία του βουλευτή είχε στο μενού Δαιρετζή σε όλους τους τρόπους μαγειρέματος ) .
    Δεν θα επεκταθώ Κώστα μου ( καλά κάνετε και αλλάζετε προπονητές σε ομάδες ποδοσφαίρου αν το θεωρείτε επιτυχία ) αλλά σκέψου οτι ο Αχιλλέας ο πατέρας σου κάποτε είχε τον πρώτο λόγο για τους υποψήφιους βουλευτές , νομάρχες και δημάρχους . Εσεις θέλετε να έχετε λόγο ποιον θα έχει προπονητή ο Αστέρας τραχανοπλαγιάς η αλλιώς ...
    Εκεί που κρεμούσαν οι καπετάνιοι τ’ άρματα, κρεμάν οι γύφτοι τα νταούλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. . . . η μία εισήλθε στο πολιτικό προσκήνιο ως αντί της πέπης , η άλλη εισήλθε στο πολιτικό προσκήνιο ως πλειοψηφούσα απ' όσους . . . ψήφισαν , εμείς όμως γιατί ασχολούμαστε μ' αυτές ;;; . . . μηπως επειδή στο κλείσιμο του έτους δεν τις έχουμε στείλει ακόμη για προσωρινή ή οριστική , διαγραφή ;;;; Πάντως για ανακύκλωση , δεν προβλέπονται . Για νά' χουμε και το νου μας !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ...

    ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 1/1/2017 ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
    Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ.
    ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΤΑΡΙ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΓΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ.
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ/Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...
    ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΙΣΝΕΣΜΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
    ΑΠΟ 1/1/17 Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΩΣ ΕΜΙΣΘ ΗΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΡΟΛΟ ΣΙΝΤΙΚΑΡΧΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ!!!
    Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣΣΑΕΙ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΕΣ,ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαγκες πιαστε τα γιοφυρια , μπας και κλαστε μας τ' @ρχιδια ... ο γραφικος ξεθαψε το τομαχοουκ , αλλα η Λουλου δεν την γλυτωνει Σκαει το σκανδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Το “σκάνδαλο” που αποκαλύπτει το “Βήμα” και ο διορισμός της Μ. Κόλλια- Τσαρουχά
    HomeΠολιτικη
    Το “σκάνδαλο” που αποκαλύπτει το “Βήμα” και ο διορισμός της Μ. Κόλλια- Τσαρουχά
    0 serres24 December 19, 2016 6:17 pm
    «Τρέχει» το σχέδιο για τη μονάδα απορριμμάτων Σερρών
    Σύλληψη 51χρονου με όπλα, ναρκωτικά και αρχαία νομίσματα
    ΕΠΣΣ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 17-18/12

    Η καταγγελία είναι σοβαρή και μάλιστα ο καταγγέλλων υπέβαλε την παραίτησή του, αν και όπως έλεγε περίμενε… καρατόμηση μόνο και μόνο επειδή ανακάλυψε σκάνδαλο. Πρόκειται για μια καταγγελία που έκανε άνω – κάτω την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Ορους αφού, σύμφωνα με αυτήν, έκαναν φτερά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (τα υπολογίζουν σε 700.000) από το ταμείο του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, με τη σημείωση ότι παρά την καταγγελία η υπόθεση δεν έχει ακόμα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, ούτε καν απασχόλησε την Αστυνομία. Το Κέντρο αυτό στην Ιερά Κοινότητα είχε ιδρυθεί με τον νόμο 1198/81 και είχε ως σκοπό τη διαφύλαξη της αγιορείτικης κληρονομιάς, πλην όμως πολλές φορές βρέθηκε στο στόχαστρο της Ιεράς Κοινότητας για σκάνδαλα (από τις επιχορηγήσεις) ή για «αμαρτωλές μανούβρες», όπως χαρακτηριστικά τις ονόμαζαν οι μοναχοί. Ανάμεσα στις καταγγελίες υπάρχει και μία για «εκβιασμό αγιορειτών μοναχών». Πρόεδρος του Κέντρου αυτού ήταν έως πρόσφατα ένας μετακλητός υπάλληλος που τον διόρισε εκεί η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Μαρία Κόλλια. Δεν θέλω να πιστέψω ότι τοποθετήθηκε το συγκεκριμένο στέλεχος επειδή είχε καταγωγή από τις Σέρρες, εκλογική περιφέρεια της υφυπουργού. Πιστεύω ότι είχε κάποια προσόντα. Ελα όμως που από έναν απλό λογιστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι λείπουν πολλά λεφτά από το ιερό ταμείο. Ισως βρεθούν να λείπουν περισσότερα εάν διενεργηθεί κανονικός διαχειριστικός έλεγχος. Το θέμα είναι ότι η υπόθεση κρατείται μυστική και ακόμα όταν προχθές ο Πρωθυπουργός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη κανένας δεν του είπε το παραμικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ