Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΖΩΗΡΟΥΛΑ ... Η ΖΩΗΡΟΥ





Στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου Παίδων της Αθήνας "Αγία Σοφία" τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων τις προηγούμενες ημέρες από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας (η σχετική αρμοδιότητα επί των Νοσοκομείων ανήκει στον αριστερό αναπληρωτή υπουργό Π. Πολάκη)  η ακροδεξιούλα φιλενάδα του Καρατζαφέρη Άννούλα Ζωηρού, για να επιβεβαιωθεί το… τι Στάλιν, τι Χίτλερ. Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.    

Στο βιογραφικό της, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο για να δικαιολογηθεί η πολιτικά ανίερη πράξη , αναφέρεται: 


"Είναι αριστούχος του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Βρυξελλών και Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Τμήματος Ανάπτυξης Έργων και Χρηματοδοτήσεων για ιδιωτικές επιχειρήσεις, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), ειδική επιστημονική σύμβουλος για Θέματα Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και Διευθύντρια Marketing Ιρλανδίας και Ηνωμένου Βασιλείου του ΕΟΤ".

Τι ΔΕΝ αναφέρεται στο βιογραφικό αυτό;

Η 'Αννα Ζωηρού είχε υποδειχθεί και διοριστεί στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη την περίοδο που το ΛΑΟΣ μετείχε ως κυβερνητικός εταίρος στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Και είχε προκαλέσει σάλο όταν αρνήθηκε επί μήνες να εγκαταλείψει τη θέση της στο ΔΣ του Ταμείου μετά τις εκλογές του 2012 όταν στο κυβερνητικό σχήμα μπήκε η ΔΗΜΑΡ και είχε αλλάξει η  ποσόστωση.Όταν τελικά η  Ζωηρού αποφάσισε να παραιτηθεί στις 26 Μαρτίου του 2013 κατήγγειλε σε επιστολή της προς τον κ. Σαμαρά - με κοινοποίηση και στον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους αρχηγούς- τον τότε πρόεδρο του Ταμείου Τ. Αθανασόπουλο και τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα! 

 Η κ. Ζωηρού είχε προκαλέσει και με την επιλογή της όταν μετείχε σε αντιπροσωπεία του ΤΑΙΠΕΔ στις Κάννες να μείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton».

Πριν από το ΤΑΙΠΕΔ, η κ. Ζωηρού διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας επί Δημήτρη Αβραμόπουλου έως το 2009. 

Επίσης μετά τις εκλογές του 2015, η τότε πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την διόρισε ειδική σύμβουλό της...

Την είχαν καταγγείλει οι ΑΝ.ΕΛ! 

Την κ. Ζωηρού είχε βάλει στο στόχαστρο το 2013 και η τότε βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε σχέση με την εγκυρότητα του βιογραφικού της.


Η κ.  Χρυσοβελώνη έθετε ερωτήματα για το διδακτορικό της κ.  Ζωηρού στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (VUB), τη θητεία της σε διευθυντικές θέσεις πχ του ΕΟΤ στο Λονδίνο τα οποία περιλαμβάνονταν στον φάκελο των προσόντων της για την θέση που κατέλαβε στο ΤΑΙΠΕΔ. Πάντως στο σχετικό ΦΕΚ όπου και δημοσιεύεται η πρόσληψη της η κυρία Ζωηρού εμφανίζεται ως πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου του Πανεπιστημίου VRIJE των Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ