Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΤΑΣΟΣ ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ : ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ...

  ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ





Φίλοι συνδημότες μου και πάλι γεια σας.

Άλλο άρθρο ετοίμαζα για τη «ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ», όμως,όπως λένε και τα Μεγάλα Ειδησεογραφικά Δελτία,«με πρόλαβαν τα γεγονότα» Παρακολουθώντας τον δημόσιο βίο και τα πεπραγμένα των νομίμων εκλεγμένων –ενίοτε από ανυποψίαστους έως και πονηρούς ψηφοφόρους-λειτουργών, διαπιστώνω ...
κάθε άλλο παρά να χαρακτηρίζεται από ευγενή διάθεση προσφοράς με εξαιρέσεις πάντα. 

Πρόσφατο τρανό παράδειγμα η πρόταση, απαίτηση, του προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου να του εξασφαλιστεί αμοιβή –δηλαδή μισθός-για τις όποιες υπηρεσίες του. Κάτι που στη συνέχεια φαίνεται να ανοίγει την όρεξη προς όλο το Δ.Σ.Ζητάνε ανταλλάγματα –οικονομικά- οι ίδιοι άνθρωποι που για 5 περίπου χρόνια, ενέχονται. Έγιναν οι υπαίτιοι της καταστροφής του, με τις επιλογές τους . Συνετελέσθη η καταστροφή όχι μόνο στην κατασκευαστική του υποδομή αλλά και στην ιδέα του. Βέβαια πως γίνεται και για μια ακόμη φορά σ΄ αυτή τη χώρα κανείς μα κανείς να μην έφταιξε ; Xάθηκαν 2.000.000 ευρώ .

Επιστρέφω στην ιδέα και την προσεγγίζω εννοιολογικά. Ε,λοιπόν, πολλές φορές είναι περισσότερο τραγικό και από το ίδιο το έργο να καταστρέφεις την ιδέα. Και τώρα σκυλεύουν πάνω στο μισοπεθαμένο σώμα του,που λουσμένο από πολλά κιλά αγνού ιδρώτα αλλά και αίματος ,προσπαθεί να αντισταθεί ,να σωθεί. Να σωθεί από την αλλαγή χαρακτήρος που προσπαθούν να του επιβάλλουν.

Άνθρωποι μακράν νυχτωμένοι από το αντικείμενο, χωρίς πάθος και συναισθηματική φόρτιση που απαιτεί ο χώρος. Η γνώση και η εμπειρία είναι ξένες γλώσσες . Κλήθηκαν από το πουθενά ή ορίστηκαν από άνωθεν βούληση να υπηρετήσουν το πλέον αναπτυξιακό έργο των τελευταίων 40 ετών. Και φυσικά να το διαχειριστούν προς όφελος της πόλης και στη συνέχεια της Ελλάδος. Περιττό να σας πω ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη όλα αυτά τα χρόνια. Θέλοντας, να αποφύγω κάθε παρεξήγηση με μια λέξη θα προσδιορίσω την ιδιότητα μου κάτω από την όποια έχω δικαίωμα να γίνομαι κριτικός ή επικριτικός για την συμπεριφορά τους προς το δημιουργικό αυτό έργο.

Είμαι ο βιολογικός γονιός του, το γέννησα το 1975. Περισσότερα περί της επισήμανσης αυτής σε συνέχεια .Ένας λοιπόν από τους στόχους που έβαζα όταν πάνω από το όνειρο, που το μετέτρεπα σε όραμα και αγωνιζόμουν να υλοποιηθεί, ήταν ο εξής : Σε μια χώρα δημοσιολαγνείας και βολέματος να αποτελέσει ένα απόρθητο φρούριο ευγενούς άμιλλας και προσφοράς. Άγνωστες έννοιες για κάποιους!!!!! 

Αν αυτό που συμβαίνει στο Αυτοκινητοδρόμιο είναι εν γνώσει του δημάρχου μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι μια ακόμη φορά είμαστε καταδικασμένοι. Και αυτό καθώς γινόμαστε και πάλι μάρτυρες του καταστροφικού φαινομένου της αποπληρωμής γραμματίων μετά τις εκλογές. Άραγε η λογική της αξιολόγησης πότε θα τεθεί στο τραπέζι των όποιων διορισμών ή ορισμών. Ανάγκη έχει η πόλη των Σερρών από μια διαχείριση αποτελεσματικότερη προς όφελος των πολιτών της. 

Σημείωση : Ανάλογη απαίτηση αμοιβής Δ. συμβούλου τέθηκε και στο παρελθόν και μάλιστα υποστηριγμένη ομόφωνα από όλους τους φορείς της γενικής (τότε) συνέλευσης . Απετράπη την τελευταία στιγμή μετά από έντονη παρέμβαση της ταπεινότητάς μου και του καλού μου φίλου και φίλου του χώρου Γιώτη Μηλούση. 

Υπόσχομαι να προσπαθήσω να αποφευχθεί και πάλι και σας ενημερώνω ότι δεν είμαι μόνος .Θα πρέπει να παταχθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Πρέπει κάποτε να διδάξουμε με τις πράξεις μας το μεγαλείο της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στα παιδιά μας.

Χρόνια τώρα «φορτώνουμε» τα παιδιά μας με παροχές … Ίσως ήρθε η ώρα να τα πλουτίσουμε και με ΟΡΑΜΑΤΑ!!!! 

ΣΗΜ.: Συγχαίρω όσους φορείς δεν υπογράψουν το αίτημα 

Με εκτίμηση 

 *Τάσος Χανλίογλου
Υποψήφιος Δήμαρχος ,ΠρόεδροςDRASIS R CLUB, 
Μέλος Δ.Σ. του ΕΒΕΣ

 http://www.e-simerini.com/

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ ΓΙΑ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.....
    ΑΛΛΑ ΤΑΣΟ ΜΟΥ.....ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΈΞΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!! ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ....
    ΑΛΛΑ ΤΑΣΟ ΜΟΥ.....ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΜΕΣΑ ΕΠΕΛΞΕΣ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΟΔΩΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ...
    ΑΛΛΑ ΤΑΣΟΥ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ....ΕΙΤΕ ΩΣ ΕΜΙΣΘΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΜΙΣΘΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!!!ΤΟΥ "ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ" ΔΗΜΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ"""......ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ....ΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ..ΚΛΠ......ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΑΠΟΣΤΑΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!!! ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΎΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΚΙΣΤΗ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ...ΖΗΤΑ ΕΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ...ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΤΑΣΟ ΜΟΥ!!!!
    ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΤΑΣΟ ΜΟΥ¨.... ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ""ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ¨¨
    ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΌΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΣΟ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ...'Η ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΓΕΛΙΟΙΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΒΡΟΣ....ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΡΑΔΥΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ TV....ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ......
    ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΨΑΧΝΩ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ.....ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ .......
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ....ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.....ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.....ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΑΣΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΙ ΣΗΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΧΟΝΗ ΠΟΛΗΣ.....
    ΜΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ......ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.....ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ....ΝΤΕΚΑΠΑΖ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ