Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ , Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ !!!



1 σχόλιο:

  1. Συνεχίζουν την υπονόμευση οι «χαμένες ψυχές» της ΝΔ

    Η γιορτή της Μεγαλόχαρης πλησιάζει κι ελπίζουμε να φωτίσει ορισμένες χαμένες ψυχές εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Ούτε το βαθύ καλοκαίρι, ούτε ο καύσωνας, ούτε το γεγονός ότι κανείς δεν ασχολείται τώρα με «βαριές» πολιτικές ειδήσεις, δεν πτοεί κάποιους από το να συνεχίζουν να υπονομεύουν το κόμμα.

    Δεν έφτανε το γεγονός ότι δεν μαζεύεται η ΝΔ και θα πάμε σε εκλογές και ακόμη δεν θα έχει σαφές ιδεολογικό στίγμα, έχουμε και τους καραμανλικούς που συνεχίζουν με το ίδιο... κοσκινάκι. Δεν «ξεκολλάνε» από τον Γεωργίου και τη... δικαίωση του μεγάλου ηγέτη που παρέδωσε τη χώρα με πλεόνασμα και μηδενικό χρέος αλλά εμείς δεν το καταλάβαμε.

    Γίνονται, λέει, πολλές... διεργασίες στο χώρο της δεξιάς με τους καραμανλικούς να μη θέλουν να προκαλέσουν σύγκρουση με τον Μητσοτάκη αλλά να μην αφήνουν και ν' αγιάσει. Θέλουν βεβαίως και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο.

    Και να δηλώνουν πιστοί υπηρέτες του ηγέτη της Ραφήνας και να μη χάσουν την επαφή με το κόμμα αφού οι υπουργικές καρέκλες είναι πάντα ελκυστικές.

    Ξαναθυμήθηκε π.χ. ο Κακλαμάνης να ψέξει την ηγεσία της ΝΔ γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα Γεωργίου. Προφανώς ο Νικήτας δεν είναι πολύ καλός στα οικονομικά αφού δεν «κατάλαβε» πόσο διογκώθηκε το χρέος την περίοδο που κάποιοι φίλοι του έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα. Δεν κατάλαβε κανείς τους ότι δεν έχει σημασία αν το έλλειμμα έφτασε τελικά 15,4% ή ήταν 12% και 13%. Προφανώς πιστεύουν ότι είναι μεγάλη επιτυχία των τότε κυβερνήσεων να υπερδιπλασιάσουν το έλλειμμα γιατί έπρεπε να πληρωθούν οι στρατιές των προσληφθέντων. Ο λαϊκισμός ζει και βασιλεύει και κανείς δεν έχει βάλει μυαλό μετά απ' όσα πέρασε η Ελλάδα.

    Μαθαίνουμε επίσης ότι και ο Χρήστος Σταϊκούρας και η Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτές που οφείλουν την ύπαρξή τους στον Αντώνη Σαμαρά, μην το ξεχνάμε, στήριξαν όλη αυτήν την καραμανλική εκστρατεία για «δικαίωση». Με άρθρα και δηλώσεις τους προσπάθησαν να αποδείξουν ότι «συκοφαντείται» εκείνη η περίοδος, λες και είναι συκοφαντία να επισημαίνεις τα λάθη και να μην τα κάνεις στο μέλλον.

    Κάποιοι μάλιστα πάνε ακόμη πιο πέρα. Επιτίθενται, πάντα δια της πλαγίας γιατί απευθείας δεν τολμούν, στον Σαμαρά επειδή δεν έπεσε στην παγίδα να ασχολείται με το τι έγινε το 2009 όταν η χώρα ήταν σε κατάσταση χρεοκοπίας.

    Μαθαίνουμε ότι ακόμη και ο Τζιτζικώστας που τα είχε σπάσει με τον Καραμανλή τώρα πίνει νερό στο όνομά του ενώ τα ξαναβρήκε και με τον Μεϊμαράκη, όπως τα έχει βρει και ο Παπαμιμίκος κι όλοι είναι μια όμορφη παρέα. Και θα συνεχίσουν να κάνουν παρεμβάσεις υπέρ του πρώην πρωθυπουργού, είτε καθ' υπόδειξη είτε ερμηνεύοντας την... Πυθία που δε μιλάει ποτέ.

    Μα μεγαλύτερη ομολογία της κυβέρνησης Καραμανλή από την προσφυγή κακήν κακώς στις κάλπες υπάρχει; Υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από την παράδοση της εξουσίας στον Γ. Παπανδρέου επειδή δεν μπορούσαν να διαχειριστούν το βουνό του ελλείμματος και το ΔΝΤ που πλησίαζε; Κι αν ήταν σε καλή κατάσταση η οικονομία το 2008 και το 2009 γιατί είχαν προτείνει στον Καραμανλή τότε να πάρει σκληρά μέτρα για να αποφευχθεί η προσφυγή στο Ταμείο αλλά αυτός δεν το έπραξε για λόγους πολιτικού κόστους;

    Επειδή είναι καλοκαίρι και καλό είναι να μας αφήσουν λίγο ήσυχους, κι επειδή έρχεται θερμό φθινόπωρο όπου μπορεί να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, οι «πυθιολόγοι» ας σταματήσουν να μιλάνε. Ας σταματήσουν να κάνουν ζημιά στη ΝΔ που έστω και κουτσά είναι έτοιμη να αναλάβει την εξουσία. Βαρεθήκαμε να τους ακούμε να «κλαίγονται» για τα χαμένα μεγαλεία που μόνοι τους τα έχασαν. Η Ελλάδα θα ήταν πολύ καλύτερη και δεν θα είχε μπει στις περιπέτειες ούτε των μνημονίων ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε βεβαίως και του ΣΥΡΙΖΑ αν όλοι αυτοί που τώρα μιλάνε τόσο πολύ δούλευαν τότε που έπρεπε.

    Στερνή μου γνώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ