Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΚΟΡΠΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ...

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ 



O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές μετά τη ΔΕΘ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπό προϋποθέσεις.

Οι εκλογές δεν θα αργήσουν είπε και τόνισε πως μέχρι τη διεξαγωγή των επόμενων εκλογών η απόφασή του είναι να μην συνεργαστεί με κανέναν. Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «ο Τσίπρας γκρεμίζεται δημοσκοπικά και μπορεί να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης».

«Σταύρος, Φώφη και Κυριάκος έχουν κάνει συνωμοσία να ρίξουν την κυβέρνηση. Εμένα δεν με καίει να κρατήσω την κυβέρνηση, αλλά δεν είναι έντιμο να γίνονται συνωμοσίες», είπε σε άλλο σημείο συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λεβέντης συμβούλευσε τον Αλέξη Τσίπρα «να μην κάνει το λάθος να κάνει αναθεωρητική την επόμενη Βουλή, προκειμένου να στερήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την δυνατότητα να περάσει την ενισχυμένη στο Σύνταγμα και να πάει το μπόνους από τις 50 στις 80 έδρες».

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΥΤΑΙΑ "ΛΑΓΟΥ" ΚΥΡ-ΒΑΣΙΛΙ....
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ....ΒΑΖΕΙΣ ΚΥΡ-ΒΑΣΙΛΗ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΟΥΣΙ!!! ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕ 8,000€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.....
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τύφλα να οι μάντεις Κάλχας,Τειρεσίας,Μόψος....μπροστά στον Βασίλη όλα τα βλέπει ,ολα τα μαντεύει,έρχονται εκλογές,το ΠΑΣΟΚ με την Φώφη διαλύεταιο Σταύρος δεν μπαίνει στην βουλή,ο Κυριάκος θέλει αυτοδυναμία,ο Καμμένος είναι χαμένος,ο Τσίπρας άλλαξε ωρίμασε πολιτικα [γλυφη ο βασιλης]....δεν είε όμως πολύ πρόσφατη δημοσκόπηση των δίνει κάτω το 3% τοις εκατό. αιτίες οι φλύαρες προβέψεις του ,οι αναφορές για τις σχέσεις του με τον Τσίπρα πολιτικές και κοινωνικές .και καταντούν αυτόν τον σωτήρα μας[τρομαρα μας] γραφικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ