Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΜΠΑΛΙΤΗΣ vs ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ 
Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



ΙΚΑ ... και ο  ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ από iakxoserraios

Όντως ο Μπαλιτάκος εισηγήθηκε την σύσταση Επιτροπής (χωρίς να γνωρίζει όπως ομολογεί τον νόμο),  το θένα συζητήθηκε στο ΔΣ του Επιμελητηρίου αλλά μόνο ο Κύρπιτσας εκδήλωσε ενδιαφέρον ... και συνέστησαν διμελη Επιτροπή !!! ( απίστευτη γελειότητα)

Το τραγελαφικό είναι ότι ο Εμπορικός Σύλλογος από την εποχή των Καπετάνιου - Βαγενά - Κεχαγιά και σήμερα με τον Μπαλίτη απασχολεί ανασφάλιστους υπαλλήλους ... 

7 σχόλια:

  1. Ρε Μπαλιτη την παλευεις ρε;
    Ποιες βιοτεχνιες και μαλακιες μας τσαπουνας; Στον εμπορικο εισαι προεδρος αν δεν το καταλαβες ακομη!!!!
    Και λες κιολας οτι θα τρεξεις αυτο το θεμα και για ΤΕΒΕ,ΟΑΕΕ θα δουμε και βλεπουμε;
    Συνελθε Μπαλιτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που σιωπά ,ξέρει και να μιλά!
    Ο φλύαρος πάντα θλιβερός ειναι και ανούσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ζωον η εκπομπη ειναι παλια πριν γινει προεδρος.περσινη εναι ρε βοδι α βοδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατα πρωτον σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους
    Κατα δευτερον δεν βλεπω απο περυσι μεχρι φετος να εχει αλλαξει κατι στον Μπαλιτη. Στην Μωραιτη χθες οποιος τον εβλεπε γελουσαν μεχρι και οι φτερνες του. Η Μωραιτη με το ζορι κρατιοταν με τις μαλακιες που αμολουσε.
    Κατα τριτον εσυ φιλαρακι πρεπει να εισαι πολυ περηφανος για τον Μπαλιτη προεδρο σερραιων εμπορων. Που αν κανεις μια βολτα στην ''πιατσα'' και οχι στα κωλομαγαζα που μαζευεστε θα καταλαβεις οτι τον απαξιωνουν ολοι και κανεις δεν του δινει σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΟΜΟΡΦΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατσε τωρα κωλομαγκα στη β θεση και μοκο.την δικια σου απαξιωσε ο κοσμος και το παρεακι που νομιζε οτι επιασε τον τραγο απ'τα .....φρυδια.σους μην μιλατε.καθηστε εκει.δεν μας ειπες ομως τι εννοεις πιατσα?αυτους που χρωστανε σε ολο τον κοσμο και κλεινουν τα μαγαζια το ενα μετα το αλλο?σαν την δικια σου ενα πραμα?αυτη την πιατσα φατην μεγαλε.ολοι οι εμποροι ειναι περηφανοι για το σημερινο προεδρειο.και κανουν το σταυρο τους που δεν ηρθε η δικια σου με ολο αυτο το συνοθηλευμα (φεφη τυρεμπορα ιακχους κλπ)που την προωθουσε.τελος κωλομαγκα.κατσε κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξερω για ποια δικια μου λες και ποιο παρεακι και ουτε με ενδιαφερει.
    Ουτε γραμμενος στον συλλογο ειμαι και αν ημουν δεν προκειτε να πηγαινα να ψηφησω με ολη την σαρα και την μαρα που εχει μαζευτει εκει μεσα που ξεφτυλιζουν τον σερραιο εμπορο.
    Οι εμφανισεις ομως του Μπαλιτη στα καναλια ειναι τραγικες και οι θεσεις και οι δρασεις που προτεινει για γελια.
    Απο το φυλλαδιο που εφερε και στο μαγαζι μου δεν εχει δρομολογηθει ΤΙΠΟΤΑ το απολυτο μηδεν.
    Το μονο που εχει δειξει σε 3 μηνες τα αυγα το Πασχα και τα μπαλονια και να γυρναει απο καναλι σε καναλι σχεδον καθε μερα και να ζηταει απ ολους λεφτα.
    Ειπε οτι απο την επομενη μερα της εκλογης του θα μεγαλωσει τον συλλογο και θα κανει εγγραφες να δυναμωσει ο συλλογος.Ποσες εγγραφες εκανε ως τωρα; μηπως καμια; Σε ανακοινωση εγραψε το εξης''Η Κίνηση Σερραίων Εμπόρων ξεκίνησε την υλοποίηση των Προεκλογικών της προτάσεων.Την Πεμπτη 3/4/2014 στο Δ/Σ του Εμπορικου Συλλογου. Εγκρίθηκε η Εγγραφή νέων μελών.Μέλη της κινησης ξεκινάνε απο Δευτέρα 7/4/2014 να γράφουν νέα μέλη στον Εμπορικό Συλλογο.'' Απο την απλη εγκριση μεχρι την υλοποιηση και την δραση ειμαστε χιλιομετρα μακρυα. Ποσα μελη ξεκινησαν τις εγγραφες; Ποσες εγγραφες εκαναν;
    Δευτερα ειχαν γινει οι εκλογες, Πεμπτη εγινε διοικητικο και απο την επομενη Δευτερα ειπε στα καναλια σηκωνουμε τα μανικια για τον ΟΑΕΕ που μας καιει ολους.Τι εκανε και εκει; ΤΙΠΟΤΑ.
    Μας ειπε για βραβευση καλυτερης βιτρινας τα Χριστουγεννα. Ειναι σοβαρα πραγματα τωρα αυτα και αυτο ειναι το προβλημα μας σαν εμποροι ενω λυσαμε ολα τ αλλα;
    Ελεγε προχθες σε μια εκπομπη για ''κιοσκι'' στην ΒΙ.ΠΕ. για να στελνει λεει τον κοσμο στις Σερρες και οχι στην Σαλονικη. Γελαει ολος ο κοσμος μ αυτο ρε παιδια μην τρελαθουμε τελειος.
    Μας λεει για ''Λευκη Νυχτα'' και θα σωθουμε.Εδω ο κοσμος δεν ψωνιζει 300 μερες τον χρονο απο 8 ωρες την καθε μερα που ειμαστε ανοιχτα και θα ρθει στις 11;00 το βραδυ να ψωνησει.Σοβαρευτειτε λιγο ρε παιδια.
    Το φυλλαδιο ειχε 9 ΘΑ. Ολα αοριστολογιες ΘΑ στηριξουμε,Θα αγωνιστουμε, ΘΑ ,ΘΑ ΘΑ. 1 Θα το τελευταιο ειναι χειροπιαστο και ευκολο και κινηση προς τα κει ΚΑΜΙΑ.

    Για ολα αυτα εισαι περηφανος;
    Εχεις να μου πεις τιποτα επ αυτου;
    Η θα μου αρχισεις παλι τα κωλομαγκα και μοκο κτλ;
    Μπορεις να μιλησεις επι των θεσεων και της ουσιας; Αν μπορεις εχει καλος. Αν δεν μπορεις τοτε το μοκο στο επιστρεφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ