Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο ΠΡΑΙΤΩΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

" ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Τ.Ε.Ο. ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ;"




Με καυστικές ερώτήσεις προς τον κ. Δήμαρχο και τον αδικημένο κ. Προϊσταμενο "των επαίνων" Βασίλη Πενολίδη εάν και πότε το σαραβαλιασμένο απορριματοφόρο του Δήμου Σερρών που τυλίχθηκε στις φλόγες, πέρασε από έλεγχο ΚΤΕΟ σφυροκοπούσε από την εκπομπή του "ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ" ( παρεπιπτόντος επέστρεψε η Αννυ, Αννούλα , Αννιώ...) ο "Πραίτωρ Αθανάσιος" και δικαίως μάλιστα , την δημοτική αρχή των ΜOUSTAFAΔΩΝ, "την δημοτική αρχή των νοικοκυραίων" αλλά "άκρα του τάφου σιωπή"

 Οπότε στην συνέχεια "από άμβωνος" ο Αθάνασιος ζήτησε την επεμβαση των Εισαγγελέων των Σερρών

Για ακόμη μια φορά η Αντιπολίτευση φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων, περαν φραστικών καταγγελιών τίποτε του ουσιώδες  ...

Κύριε Πενολίδη ή όποιος άλλος είναι αρμόδιος Προϊσταμενος διετάχθη ΕΔΕ για το συμβάν ;

2 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ «ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ» και «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ» ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΩΡΑ...ΒΑΡΑΝΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ...!!!
    ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΕΛΙΠΕΝ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...!!!

    Η ζωή όπως και η πολιτική με τις δυναμικές πού αναπτύσουν και την καθημερινή εξέλιξη, αφήνουν σαν σκελετούς στα ντουλάπια το χθές και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της κοινωνίας, όπως ακριβώς διαμορφώνονται με τις παρούσες συνθήκες...
    Όσο και αν δεν αρέσει στούς προέδρους των κομμάτων (αλλά και σε μερικούς οπαδούς τους) πού «φτιάχτηκαν» στον όνομα του αντιμνημονίου, το μνημόνιο... τελείωσε...!!!

    Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι από αύριο θα επανέλθουμε οικονομικά στην «ευδαιμονία» της πρό μνημονίου εποχής.
    ********
    Η «κατάκτηση» όμως με τις οικονομιές θυσίες όλων μας ότι πετύχαμε πρωτογεννές πλεόνασμα 3 δις και να τον αναγνωρίζουν οι δανειστές, (πού θα είχαν κάθε συμφέρον να το αμφισβητήσουν), δίνει άλλες ελπίδες στην κοινωνία, ότι σταδιακά βγαίνουμε οριστικά από την κρίση.
    ********
    Γεννάται μιά «Νέα Ελλάδα» και σε αυτή τα περιστασιακά αντιμνημονιακά κόμματα πού προπαγάνδιζαν την φτώχεια του λαού μας, για να αρπάξουν ψήφους χωρίς να προτείνουν λύσεις, δεν έχουν θέση και...αυτοδιαλύονται...!!!
    ********
    Σήμερα άλλοι δύο Βουλευτές του Καμμένου ανεξαρτητοποιούνται, ήδη έχει χάσει το... 25% της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας...!!!
    ********
    Ο Τσίπρας μπορεί να κατάφερε να γίνει Αξ. Αντίπλίτευση, παίρνοντας μαζί του όλη τη «σαβούρα» του ΠΑΣΟΚ, δεν πείθει και δεν φαίνεται να προηγείται της ΝΔ σε πρόθεση ψήφου.
    ********
    Είναι κόμματα περιστασιακής διαμαρτυρίας και αγανάκτησης και όχι κόμματα πού εμπνέουν εμπιστοσύνη στούς πολίτες να τούς αναθέσουν τις τύχες τους.
    ********
    Πέραν ασφαλώς και του γεγονότος ότι το ατομικό μέγεθος των αντιμνημονιακών Αρχηγών είναι από ελάχιστον μέχρι μηδενικό, άν όχι... γραφικό...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο Κ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ