Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ;

Ο ΛΑΪΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΛΟΦΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗ"


Χαράς ευαγγέλια για τον Γιωργάκη μετα την "προφορική σύσταση" του ΕΟΤ προς τον Δήμαρχο Σερρών να ανακαλέσει την άδεια του κατασστήματος υγειονομικού ενδιαφεροντος εντός του Ορειβαστικού Καταφυγίου του Λαϊλιά.

Όμως τώρα έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για σένα, την Μπουφόπετρα και τον Φορέα της Αρπαχτής. Τωρα θα πρέπει να απαντήσει η Πολεοδομία του Δήμου πόσο νόμιμα είναι τα κτίσματα του ξενοδοχείου σου , τα υπόγεια και οι πισίνες σου. 

Πόσο νόμιμοι είναι οι Ισολογισμοί  και οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σου.

Πόσο νόμιμη είναι η αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας σου  η οποία επιδοτήθηκε με ειδικό πρόγραμμα από την ΑΝΕΣΕΡ αλλά εσύ εκπαραθύρωσες άκομψα τον Μανδαλο που  κατείχε ποσοστό 47,5%  ενω ακόμη υπάρχει το όνομά του στην επωνυμία της εταιρείας. 

Πόσο νόμιμη είναι η σύνθεση του Διοικητικού σου Συμβουλίου ενώ μέτοχος είναι και Δήμος Σερρών με ποσοστό 5%

6 σχόλια:

  1. http://serraia.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7798.html

    καποιος χωνει φρανγκα . κοριτσια πρωσοχη ο μπατμαν δαγκωνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημέρα μνήμης η σημερινή. Εθνικής ντροπής. Όπως η 28 Οκτωβρίου είναι εθνική γιορτή, η 18 επιβάλλεται να θεσμοθετηθεί για εθνική αυτοκριτική.

    Είναι η ημέρα που κερδίζει τις εκλογές του 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου, ίσως ο μέγιστος των αιώνων απατεών. Ο άπαικτος παραμυθάς.

    Άτομο πράγματι χαρισματικό. Υψηλής κλάσεως η τέχνη του να μαστουρώνει τον κοσμάκη. Να τον ντοπάρει με πρέζα που ναρκώνονται οι άγγελοι. Ότι η Αλλαγή θα έρθει μόνη της, εξ ουρανού, χωρίς τη συμμετοχή του λαού.

    Πονηρόμαγκας ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν καλούσε τους Έλληνες να δουλέψουν, να δημιουργήσουν, να παράξουν. Όχι τέτοια πράγματα, αντιεπικοινωνιακά. Σε κοπρόσκυλα απευθυνόταν, όχι σε πολίτες. Σε αδικημένους, σε μη προνομιούχους, που περίμεναν τον μεσία.

    Σα σήμερα πριν 32 χρόνια ένας διακεκριμένος πανεπιστημιακός δάσκαλος, ένας ανεγνωρισμένος επιστήμων, από τζάκι πολιτικό, λατρεύτηκε όχι μόνον από τον απλό κόσμο, αλλά και ό,τι πιο ανήσυχο και επανασταστημένο γέννησε η πολιτικοποιημένη νεολαία της εποχής. Παιδιά παρθένα, καυλωμένα, στρατολογήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ για μια Ελλάδα νέα.

    Μπουρδελιάρης γεννημένος ο Ανδρέας, όμως ψυχή ρεμπέτη. Ο άνθρωπος μερακλωνόταν με Ρίτα Σακελλαρίου. Το σύμπαν το έγραφε. Κανένας ηθικός φραγμός να σε μπαλαμουτιάσει. Μεθούσε με την κατάκτηση της εξουσίας. Διέφθειρε και τα στελέχη γύρω του και την πολιτική κουλτούρα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τραβας καμια μ.....κια 8.29 Ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ θα φυγει αυτη η υγρασια απο το βουνό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΩ ΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ