Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ"

"ΚΥΡΙΕ, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ,
 "ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ"


Έξω από το ΟΑΚΑ δήλωσε οτι δέχθηκε επίθεση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης. Ο βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο παρέα με το γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όταν τον πλησίασε ομάδα ανδρών, οι οποίοι αφού δήλωσαν τη χρυσαυγίτικη τους ταυτότητα, χειροδίκησαν ενάντια στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Στρατούλης δέχθηκε δύο χτυπήματα από τρεις άνδρες, οι οποίοι και αναζητούνται από την αστυνομία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου με τραύματα στο κεφάλι.

Ο βουλευτής αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.

 Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, o κ. Στρατούλης υποστήριξε ότι οι χρυσαυγίτες του είπαν όταν τον συνάντησαν πως «θα σε σκοτώσουμε τώρα εδώ». Ο ίδιος στη τηλεφωνική συνέντευξη με τον σταθμό χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ως «σπείρα δολοφόνων».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Τη σύλληψη των δραστών απαιτεί το ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση «Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του 'πως τώρα θα σε σκοτώσουμε'. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».

 Καταδικάζει την επίθεση η κυβέρνηση

 Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου. «Καταδικάζουμε σφοδρότατα την επίθεση εναντίον του βουλευτή Δημ. Στρατούλη. Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας.»

17 σχόλια:

  1. Η Θεία σου η Ελπινίκη θα σου έλεγε ΙΑΚΧΕ : '' πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι παιδί μου '' !
    Οι φασίστες είναι ψευτόμαγκες , ας το κάνουν στα ίσια και όχι τρεις εναντίον ενός !
    Γιατί μετά κρύφτηκαν σαν τις τρύπιες καπότες όπως ο Νικήτας στις Σέρρες ?
    Υ.Γ.Σας έχουν δόσει εντολή να κυνηγάτε και ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 : ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 : ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ .
    ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ? ΜΗΠΩΣ Η Χ.Α. ΙΑΚΧΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ?
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσή Αυγή τα κάνει πιο έξυπνα αυτά . Δεν λέει ότι είναι Χ.Α. , απλά φοράει τις μπλούζες .
    Όμως οι original της ΑΕΚ δεν τα σηκώνουν αυτά και θα τους πηδούσαν αν φορούσαν τις μπλούζες ( ίσως βέβαια έκανε και κρύο ) και έτσι αναγκάστηκαν να το πούνε .
    υ.γ. πως και έχω καιρό να δω νέους της Χ.Α. να φοράνε τις μπλουζίτσες στις Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως επειδή κάνει κρύο και ο κόσμος βγαίνει έξω με μπουφάν πανηλίθιε; Δεν σου πέρασε καθόλου απ' το μυαλουδάκι σου ε;

      Διαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ , ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Η Χ.Α. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ : ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ .
    ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ''ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ'' Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΒΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ !
    ΤΟ ΦΕΣΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι και να κάνουν με τους τραμπουκισμούς , ότι και να κάνουν με την καταστολή των ΜΑΤ , ότι και να κάνουν με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στη βουλή , ότι και να κάνουν με το νέο εκλογικό νόμο που θα στρέφεται ενάντια στο πρώτο κόμμα , ότι και να κάνουν με τις αποστασίες , η επόμενη κυβέρνηση θα είναι πανίσχυρη στη κοινωνία , θα είναι αντιμνημονιακή με πρωθυπουργό τον Τσίπρα και συμμάχους τις γνήσιες πατριωτικές δυνάμεις του τόπου , τις δυνάμεις της δημοκρατίας , τις δυνάμεις της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο 10.50.Τον Ιούνη κορόιδεψαν και εκβίασαν τους Έλληνες πολίτες αλλά τώρα τους έχουμε καταλάβει όλοι.Το μόνο που έχω να προσθέσω ειναι στους συμμάχους της νέας αντιμνημονιακής κυβέρνησης θα είναι και οι υγιείς δυνάμεις της ανάπτυξης.

      Διαγραφή
    2. IAKXE , O 10.50 ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ! ΚΑΝΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !

      Διαγραφή
  7. Το καλύτερο της ιστορίας είναι η ανακοίνωση της Original 21 για το συμβάν. Και οι λεβέντες, μάλλον, δε θα απαντήσουν, γιατί εκεί έχει ξύλο, όχι μαλακίες του τύπου είδαμε έναν πακιστανό στο δρόμο, παμε να τον δείρουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΒΓΑΣ" ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», ΛΕΕΙ... ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!
    «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ... ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ»...!!!

    «Στις 20 Νοεμβρίου 2012, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Nova Makedonija των Σκοπίων και λίγο πριν ασχοληθεί το Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε με το αίτημα των Σκοπίων να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις χωρίς.... λύση στην εκκρεμότητα της ονομασίας τους, δήλωσε:

    «Το ζήτημα της ονομασίας είναι προκάλυμμα για τα συμφέροντα του Ελληνικού κεφαλαίου στη Μακεδονία».!!!
    -- *********--
    «Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία».
    -- *********--
    «Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας.
    -- *********--
    Η Ελλάδα επιχειρεί να καταστεί υπερδύναμη στα Βαλκάνια και επιχειρεί να επεκταθεί σε όλη την περιοχή της Βαλκανικής χερσονήσου.
    -- *********--
    Αιτία για αυτό που συμβαίνει με το όνομα είναι τα συμφέροντα των Ελλήνων καπιταλιστών στη Μακεδονία».
    -- *********--
    Σκληρη απάντηση της Ν.Δ.
    ---------------------------
    «Ο ΣΥΡΙΖΑ, για μία ακόμα φορά, προκαλεί , αποκαλώντας δημόσια τα Σκόπια, «Μακεδονία».
    «Υιοθετούν, δηλαδή, ανιστόρητες θέσεις σε βάρος της Χώρας μας.
    Στηρίζουν ουσιαστικά την προπαγάνδα και τα σχέδια των Σκοπιανών.
    Γίνονται σύμμαχοί τους».
    -- *********--
    Άλλωστε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 2.12.2012, στην εφημερίδα «Αυγή», στο οποίο, ο αρθρογράφος της, Θόδωρος Παρασκευόπουλος, επίσης χαρακτηρίζει το πρόβλημα της Ελλάδος με τα Σκόπια:
    -- *********--
    «Εθνικιστικό και παράλογο καβγά για την ονομασία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας»
    -- *********--
    «Η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό…Δυστυχώς γι’ αυτούς, το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα και ρητά ότι η επίλυση της διαφοράς μας με τα Σκόπια για την ονομασία τους με αμοιβαίο αποδεκτό τρόπο, είναι προϋπόθεση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων», επισημαίνει η ΝΔ.
    ------------------------------------
    Τώρα οι ΤσιπροΣυριζαίοι μπορούν να μας απαντήσουν:
    -- *********--
    *- Όσοι ταυτίζονται με τους Σκοπιανούς διαπράττουν προδοσία ΝΑΙ ή ΟΧΙ.;;;
    -- *********--
    *- Προδότες είναι όσοι δεν ταυτίζονται με τα συντεχνιακά προνομιακά συμφέροντα των πρώην Πασόκων του Δημοσίου ή Προδότες είναι όσοι ταυτίζονται με τους Σκοπιανούς και τα επεκτατικά τους σχέδια στο Αιγαίο.;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ , Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ .
    ΚΑΤ΄ΕΜΕΝΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ...

      ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ". ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΦΑΙΔΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ , ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ...

      Διαγραφή
    2. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !

      Διαγραφή
  10. Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη οτί είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

    ΥΓ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι αυτό να είστε σίγουροι.

    ORIGINAL 21
    http://original21.com/headlines/193
    ===========================================================================
    Σε μία κίνηση με πολιτικοποιημένο μήνυμα προχώρησε η Original Περιστερίου!
    Τι έπραξε;
    Απλά, απάντησε με πανό στο δρόμο στις φήμες που ήθελαν το ακροδεξιό κόμμα της «Χρυσής Αυγής» να ανοίγει γραφεία ακριβώς δίπλα σ' αυτά του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ.
    Τα μέλη της Original Περιστερίου βγήκαν στο δρόμο με ένα πανό που, μάλλον, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους ανθρώπους του κόμματος του κυρίου Μιχαλολιάκου.
    «Ούτε να το σκέφτεστε» ανέγραφε το πανό με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στη...
    «Χρυσή Αυγή».
    Για ακόμα μία φορά ο κορυφαίος σύνδεσμος φίλων της «απέδειξε» πως έχει άποψη για τα θέματα και συγκεκριμένη προσέγγιση στα πολιτικά θέματα.
    "aekfans21"
    http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20121024/low/pegasus_LARGE_t_1041_105843280.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΕΚαρα ΟΛΕ!
    http://3.bp.blogspot.com/-bcxzbQnfd3k/UKqHxQ1dxDI/AAAAAAAAJgM/h-huTqUydfI/s640/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A9-%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A4%CE%96%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%9B+21.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ