Σάββατο 14 Απριλίου 2012

κ. ΣΑΒΒΑΡΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑ ...

...

Κυρία Σάββαρη Σοφία , επειδή έχεις το ΘΡΑΣΟΣ και προκαλείς τις Σερραίες με την επιστολή σου, απάντησέ μας στα ακόλουθα ερωτήματα:

 Ο Σύζυγός σου Θ.Λ. είναι 16 χρόνια ΒΟΛΕΥΤΗΣ !!! Το "έργο του" είναι η συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια σε 5000 Γάμους , Βαπτίσεις, κηδείες , σε 10000 πολιτιστικές εκδηλώσεις, και σε 50000 επισκέψεις για καφέ σε σπίτια ΑΦΕΛΩΝ Σερραίων από το 1996 σαν ΒΟΛΕΥΤΗΣ.

Εκτός της συμμετοχής του στην παρωδία του " παραμεθορίου επιδόματος" που καπηλεύτηκε κατόπιν ενεργειών μου ,πες μας τι άλλο έκανε…!!! Αληθεύει ότι σε διόρισε « επιστημονικό Συνεργάτη » σε συνάδελφο του Βολευτή άλλου νομού κεντρικής –Μακεδονίας με 50.000 ευρώ το χρόνο και σε ανταπόδοση ‘πήρε με απόσπαση τη σύζυγο του άλλου ‘ στο γραφείο του στις ΣΕΡΡΕΣ…!!! Αν είναι ψέματα βγες να το δηλώσεις πριν την Ανάσταση... Δημόσια!!! 

Γιατί στις 6 Μαϊου θα έρθει η ΣΤΑΥΡΩΣΗ!!! Επιστολές του τύπου δε μπόρεσα να σας επισκεφθώ (2007 προεκλογικά στα χωριά , που είναι Β. Α του νομού μας ) λόγω προσπαθειών "τεκνοποίησης " γελοιοποιούν όλους μας …!!!

 Το Σήμερα , Σοφία δεν είναι όπως το Χθες. Ευχαρίστησε το Θεό , τη Τύχη σου, και τους ΑΦΕΛΕΙΣ Σερραίους και άντε στο καλό, γιατί …ότι θα γίνει μετά το Πάσχα ούτε …που το φαντάζεστε(πολιτικά). Προκαλείς και σχοινοβατείς …άκρως επικύνδινα με τη νοημοσύνη μας και την υπομονή μας . ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 

Υ/Γ. Όσο για ηθική που μιλάς , ζητούσε ο "δικός σου" 250.000 ευρώ αναδρομικά από τη Βουλή δικαστικώς ….μαζί με τον άλλον "ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ-ΣΑΛΙΑΡΗ"πρώην συνάδελφό του; Αυτά για την ώρα…

Από το χρήστη ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ στις ΟΤΑΝ Η ΕΛΣΑ "ΕΚΤΕΛΕΣΕ" ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ... 

5 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχχ την ισοπεδωσες την κυρια σοφια μπραβο!!!!!!!!!αλλα αυτοι ειναι τοσο χοντροπετσοι ολοι τους που δεν παιρνουν χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με την Κασάνδρα και θέλω να προσθέσω στα περί ηθικής του Λεονταρίδη και πόσο ηθικό ήταν το κτίσιμο του σπιτιού του(ξέρει αυτός και πολλοί άλλοι για να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες).Ε όταν έχουμε εξουσία τον λαό τον γράφουμε στα αρχίδια μας. Μέχρι τώρα όμως από εδώ και πέρα ξεχάστετα αυτά και άντε στο καλό φτάνει το πάρτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΙΚΟ ΓΑΔΟ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑ.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ.Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΓΑΔΟΣ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ.



    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΦΥΣΙΚΟΣ

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι του Ίακχου…είμαι καταστηματάρχης – έμπορας (στην πλατεία εμπορίου) και διαβάζω τόσες μέρες την επίθεση που κάνετε στην κ. Λεονταρίδου και προσωπικά θέλω να σας ενημερώσω για το εξής : Η Σοφία Λεονταρίδου την οποία βάλατε στο στόχαστρο γιατί έτσι σας πλήρωσαν και σας ζητήσανε να κάνετε κάποιοι από ότι φαίνεται , είναι η μοναδική από όλες τις συζύγους βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών και γενικά πολιτικών προσώπων που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την σερραϊκή αγορά και τα σερραϊκά μαγαζιά. Και όπως είπα χρόνια τώρα και όχι τώρα στις εκλογές….για το λόγου το αληθές και για να μην υπάρχει κάποια υπόνοια ότι είμαστε κολλητάρια με την κ. Λεονταρίδου, εάν τολμάτε (που δεν τολμάτε) βγείτε και κάντε μια έρευνα στην σερραϊκή αγορά για να το διαπιστώσετε αυτό….και δημοσιοποιήστε την λίστα με τα μαγαζιά που ρωτήσατε…άλλα μόνο λάσπη έχετε μάθει να ρίχνεται σε σωστούς ανθρώπους…Χρόνια σας πολλά …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι του Ίακχου…είμαι καταστηματάρχης – έμπορας (στην πλατεία εμπορίου) και διαβάζω τόσες μέρες την επίθεση που κάνετε στην κ. Λεονταρίδου και προσωπικά θέλω να σας ενημερώσω για το εξής : Η Σοφία Λεονταρίδου την οποία βάλατε στο στόχαστρο γιατί έτσι σας πλήρωσαν και σας ζητήσανε να κάνετε κάποιοι από ότι φαίνεται , είναι η μοναδική από όλες τις συζύγους βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών και γενικά πολιτικών προσώπων που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την σερραϊκή αγορά και τα σερραϊκά μαγαζιά. Και όπως είπα χρόνια τώρα και όχι τώρα στις εκλογές….για το λόγου το αληθές και για να μην υπάρχει κάποια υπόνοια ότι είμαστε κολλητάρια με την κ. Λεονταρίδου, εάν τολμάτε (που δεν τολμάτε) βγείτε και κάντε μια έρευνα στην σερραϊκή αγορά για να το διαπιστώσετε αυτό….και δημοσιοποιήστε την λίστα με τα μαγαζιά που ρωτήσατε…άλλα μόνο λάσπη έχετε μάθει να ρίχνεται σε σωστούς ανθρώπους…Χρόνια σας πολλά …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ