Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

O ANEΝΔΟΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ



« Πού είναι οι άλλοι ;»

31 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΑ
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ Σ`ΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ Ν.Δ.,
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΨΗΦΙΖΑ, ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΩ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επι καραμανλη του β
    τι εκανες κολλια
    ομολογα ταμειων
    καρτελ
    ζημενς
    βατοπαιδια
    τα παιδια της σαλονικης με το
    γρηγοροσημο
    παυλιδης
    τον πρωτο μηνα ο λιασκος με το σημαδι
    κλπ κλπ
    που ειναι τα λεφτα κολλια?
    ασον ελβετια
    bb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΥΝΗΓΑ. ΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ, ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΠΙΔΗ, ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ, ΧΡΥΣΑΦΗΣ, ΜΗΛΙΔΗΣ, ΔΟΥΒΙΤΣΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΙΩΤΗΣ, ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ. ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΆ ΕΥΚΟΛΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΛΑ, ΚΑΛΑΘΑ, ΜΠΟΛΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ. ΑΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΥ ΙΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑ@@@ΕΣ.
    ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΑΝ?
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που ησουν στο πραξικοπημα
    του αχιλλεα
    με τα λευκα ψηφοδελτια
    Α ΝΕΝΔΟΤΗ

    ΥΓ νομικος η δεκαιορος εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τον 12.47
    ασε την Κόλλια και κάθε Κόλλια, αλλά ο διπλοσυνταξιούχος (εκδότης - δικηγόρος) με εισόδημα ετησίως πάνω απο 110.000 ευρώ, τον θεωρείς δημοσιογράφο και μάλιστα άδικο - υπερβολικό. έχεις ακούσεις τίποτα για μαύρα χρήματα, γραφές με απειλές, πρακτικές Μιχαλόπουλου της Ελεύθερης Ώρας, μπορεί να μιλά αυτός στο όνομα του λαού, θες να δεις πόσες φορές εμφανίστηκε ο Ζαρωτιάδης στο κανάλι τους, με το αζημίωτο. Αντε μετά να βγει κανένας απο το λαο, βλέπε Ακριτίδη. την άλλη υποψήφια την Λεζγκίδου την είδες πουθενά. Θα δεις τον Πασχάλη Τόσιο πουθενά. Παιχνίδια εξουσίας κάνουν, για να επιβιώσουν. είναι τόσο γεμάτες οι τσέπες τους, που λες και υπάρχει θεια δίκη που γκρεμίζεται τώρα όλο το οικοδόμημα του Χρηματιστηρίου και τα εκατομμύρια των μετοχών τους, αέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ, Μ'ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΗΔΩ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ "ΜΑΚΡΙΑ ΓΑΊΔΑΡΑ" ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.
    20.000 ε ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟ
    25.000 ε ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΚΟ
    15.000 ε ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ
    ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
    ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ. ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΠΑΙΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ.................................................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΧΑΛΑΣΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΕΩ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΝΑ EΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ; ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΗΔΗ 20 ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ; ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΤΑ ΟΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕ ΤΗΝ LEXUS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΙΝ ΤΟΥ ΣΑΚΗ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΒΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σιγα μην ειμαστε στο πλευρο τησ καρακαξασ.τι καλο ειδε ο νομοσ απο την κυρια με τα ταγιερακια τησ τα πανακριβα.τιποτα.μονο για να καταθετει στεφανια και να την ταιζουν στισ παρελασεισ ειναι.για πρωτη μπουρη στισ εκκλησιεσ για να κανει ρουσφετια και οταν ερχεται καποιοσ υπουργοσ να σκοτωνονται ποιοσ θα ειναι διπλα του.οτιδηποτε αρνητικο υπαρχει ειναι μεσα.ειδαμε μηπωσ κατι αλλο και δεν το ξερω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν πολεμουσεσ με τον ιδιο ζηλο για το νομο τοτε μαλιστα.θα τα φασ κι εσυ τα γιαουρτακια σου υπομονη.πιστευω οτι αυτοι που την υποστηριζουν ειναι βολεμενοι καπου απ αυτην αλλιωσ δεν εξηγειται.μετα απο τοσα που κανανε θα τουσ αβανταρω κιολασ ελεοσ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,Η ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗ ΚΟΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3!ΑΠΟ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ Μ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!ΤΖΑΜΠΑ ΨΗΦΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ Σ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΕΠΙΛΟΓΕΣ",ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ?ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ!ΣΕ ΠΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά Ίακχε αποκαλύφθηκες!Δεν μπορεί να βρίζεις τους πάντες και να επαινείς τη κυρα Μαρία!Α ξέχασα,πως γίνεται ο Κουφοτόλης να μυνήει τον ίδιο του τον εαυτό?Αλλα να μου πείσ τόσο βλάκας που ναι αυτός ακόμα και αυτό θα καταφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ Ο ΚΑΛΑΘΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΦΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ- (ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΔΕΣ) .ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ξεφτιλα γι αυτον το μαλακα-βολεμενο που λεει μπραβο μαρια μη μασα.λοιπον επειδη καταλαβαινω οτι εισαι καποιο τσογλανακι που σε βολεψε η κυρια ταγιερετζου σε προκαλω οπου θεσ και οποτε θεσ να τα πουμε παλιοκοματοσκυλο.εγω δεν κρυβομαι.τασοσ γκαρτσοπσ λεγομαι και δεν ειμαι βολέμενοσ παλιοκαραγκιοζη.ρε ηλιθιε αποβρασμα τησ κοινωνιασ τι καλο προσφερε αυτη η παλιοκαρακαξα;;;;;;;;;και οταν λεσ ειμαστε μαζι σου τι εννοεισ;εσυ και τα ξαδερφια τησ.στισ επομενεσ εκλογεσ που θα τρεχεισ για την καλη σου θα καταλαβεισ το λαθοσ σου...για ψαξε να μαθεισ τι οργια εχει κανει η λαγαμενη.ακου μη μασασ ο ηλιθιοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το χρεοσ σου ειναι να επιστρεψεισ αυτα που εφαγεσ και εσυ και οι υπολοιποι.κοντοσ ψαλμοσ αλλελουια.σε δυο μηνεσ ερχονται εκλογεσ αιντε να σε δουμε στισ πλατειεσ σε περιμενουμε και εσενα και τουσ αλλουσ εξι κοπριτεσ του νομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΟΛΛΙΑ ΠΗΡΕ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΥΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΛΑΤΙΑ. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. βρε ονειρο αυτο το γαμημενο το αυτοκινητο εγω το πληρωνω.τουσ πεντε τον αριθμο υπαλληλουσ που εχει στο γραφειο τησ εγω τουσ πληρωνω,1000 ευρω το μηνα επιδοτηση ενοικιου,κινητη τηλ.,καυσιμα,δωρεαν μετακινησεισ,μπονουσ 250 ευρω απο συμβουλια,ασυλια,ρουσφετια,σε δυο τετραετιεσ συνταξη ολα αυτα και αλλα ο ελληνασ τα πληρωνει.γιατι;;;τι προσφερει η λαγαμενη.επειδη σε βολεψε.ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ;ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε; ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Η κ.ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ.Η ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΓΚΑΙΡΑ Η ΚΟΛΛΙΑ, Η Ο ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πάντα έλεγα ότι στη ζωή μας υπάρχουν διάφορες κατηγορίες αξιολόγησης. Το βλάκας, το πολύ βλάκας, το ντιπ βλάκας, το ντιπ κατά ντιπ βλάκας. Και όμως όλοι μας ξεκινούμε αντίστροφα ώσπου κάποια στιγμή με τη βοήθεια της παραστάσεων μας, της εκπαίδευσης μας, της γενικότερης μόρφωσης μας, των φίλων μας, να καταλήξουμε να μας αποκαλούν ανώνυμα απλά βλάκες. Και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που όταν τους ρωτάς τι κάνουν θα θέλουν κανένα δίλεπτο να σου απαντήσουν. Τα χει αυτά η ζωή.
    Κουφοτόλης Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΟΥΦΟτολησ εισαι ετσι εξηγειται.εσυ σε ποια κατηγορια εισαι;;;;;μαλλον εκπαιδευμενοσ ΝΤΙΠ ΚΑΤΑ ΝΤΙΠ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το θεμα μασ δεν ειναι ποσο πανιβλακασ εισαι.αυτο το καταλαβαμε.το θεμα ειναι να καταλαβεισ εσυ και οι ομοιοι σου ποσο λαθοσ ειστε.ολοι οι βολευτεσ ευθυνονται για το σημερινο χαλι.ξερεισ τι γινοτανε απο το 2004 καιμετα;θα σου πω στο περιπου.για να δεισ τι κανανε οι βολευτεσ για να κερδιζουν ψηφουσ.τοτε δεν υπηρχε ασεπ οχι οτι τωρα υπαρχει αλλα αυτο ειναι αλλη πονεμενη ιστορια.2004 βγηκαν στη συνταξη 5000 προσληφθηκαν 14000 2005 το ιδιο 2006 το ιδιο 2007 12000 παραπανω και παει λεγοντασ.εγω τουσ προσελαβα;αυτο ειναι το μαζι τα φαγαμε του μπουλντοζα.δεν εκανα εγω περιττεσ προσληψεισ για να με ψηφηζουν.οι δικοι μασ εδω ακομα χειροτερα.υπεραριθμοι υπαλληλοι σε ολεσ τισ δ.υπηρεσιεσ.δουλεψα στη δεσε 8 μηνεσ και τι ειδαν τα ματακια μου.62 υπαλληλοι και πηγαινε να δεισ τι κανουν.με 10 βγαινει η δουλεια.θα τα πω μιαν αλλη φορα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!ΑΝΤΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΟΝΟ Ο ΛΕΟ ΑΞΙΖΕΙ!ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΛΑΛΑΕΙ,ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ!ΛΕΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!ΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. που λες Μαρια,ελεγα ...
    οτι ξεφυγες (λιγο)απο τον πατροκλο
    και οτι θα ορθωσεις ΛΟΓΟ!
    ΔΕΝ ειμαι ψηφοφορος σου ,αλλα ελεγα.....

    ΥΓ το Μαρία ,καλη τη πιστει .το λεω.. οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ