"Νταμ ντουμ , να γιοφύρω, κοκόνα Μαριγώ" που έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη . Τι δουλειά έχεις εσύ με το γάλα κυρία μου και ανακατεύεσε εκεί που δεν σε σπέρνουν;
Γνωρίζεις πόσοι τόνοι αγελαδινού και αιγοπρόβειου γαλακτος παράγονται ετησίως στην Ελλάδα ; Έκανες ποτέ λογαριασμό να δεις ποσοι τόνοι γιαουρτιού παράγονται ετησίως στην Ελλάδα , πόσοι τόνοι τυρί φέτα ( κατοχυρωμένο κατα προέλευση ελληνικό προϊον που το παράγουν λάθρα βορειοεωρωπαίοι και βαλκάνιοι) και πόσοι τόνοι αγελαδινό γάλα εμφιαλώνονται ως φρέσκο γάλα ; Ξερεις τι τρύπα υπάρχει στα νούμερα αυτά που περιέργως καλύπτεται ;
Δεν έχεται μόνο αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα αλλά έρχεται και πολύ σκόνη γάλα ...κυρία μου
Κοιτάξτε πρώτα να θωρακίσετε τα ελληνικά προϊόντα που αποτελούν εθνικό κεφάλαιο με διεθνείς κατοχυρώσεις των προδιαγραφών τους, και μετά να φοροντίσετε να ελέγχετε αυστηρά με διεθνή πιστοποίηση τις παραγόμενες ποσότητες εν Ελλάδι.
Αν δεν το καταλαβες μαντάμ, η χρήση στην παραγωγή γιαουρτίου "των γαλακτοκομικών παραπροϊόντων" που αναφέρεις στην ερώτησή σου (http://www.sertharros.gr/?p=36424 εδω το πλήρες κείμενο) μπορεί να είναι και υπέρ του "Ελληνικού Γιαουρτιού" το οποίο θα περιέχει ελληνικό φρέσκο γάλα
Αντι να κάνετε λοιπόν ανούσιες ερωτήσεις εντυπωσιασμού φροντίστε να ενημερωθούν οι καταναλωτές ( πχ με ισχυρά νομοθετήματα και ποινές που να δεσμεύουν τους βιομήχανους και όλους τους ενδιάμεσους εμπορίας και διανομής ) για την ποιοτική διαφορά μεταξύ των προϊόντων φρέσκου γάλακτος και σκόνης γάλακτος.
Ρωτήστε και τον γεωπόνο τον Μπαντή ... κάτι παραπάνω θα ξέρει ( τωρα που πήρε τα πάνω του και με την αναβάθμιση της Ντορούλας)