Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Η ΠΛΕΟΝ ''ΑΧΡΗΣΤΗ'' ΔΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ :

 "ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ''

                    

          ΟΙ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Άβουλοι , ανύπαρκτοι, άσχετοι  και τραγικοί αντάμα. Ένα τσούρμο φυγόμαχων Δημοσίων Υπαλλήλων στην πλειοψηφία τους που ενεπλάκησαν υπό την αιγίδα πολιτικών γραφείων στην πολιτική για να αποφύγουν να υπηρετήσουν στις οργανικές τους θέσεις για να παραμείνουν και να βολοδέρνουν στα Σέρρας, ενώ ζημιώνουν τον Σερραίο Δημότη και το Δημόσιο συμφέρον. Υποχείρια ενός τραγικού και απαράδεκτου με εμφανή κόμπλεξ και ανασφάλειες Δημάρχου. Πλήρης απόδειξη η παραπάνω δράση τους καθ' υπόδειξη του ανεπαρκούς Δημάρχου μας, ντελιβεράδες παιχνιδιών και δώρων για επικοινωνιακούς λόγους. Δεν λέω καλή φαντάζει η κίνηση αλλά δεν είναι αυτά τα καθήκοντα τους , είναι πολύ σοβαρότερα και δεν τα ασκούν ... και όταν χρειάστηκε να τα ασκήσουν δεν ήξεραν τι ψήφιζαν , όπως στην περίπτωση της παραχώρησης 45 στρεμμάτων στο Πάρκο Ομονοίας δήθεν στους  μπολσεβίκους του ΜΓΣ Πανσερραϊκό αλλά στην ουσία στην νέα ΠΑΕ οπερέτα των 30.000 ευρώ της Συνεταιριστικής Τράπεζας , την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1947


5 σχόλια:

  1. Τοπικό τι;;; πείτε μου έναν που δεν έβαλε υποψηφιότητα για να μη πάρει μετάθεση. Τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν τον Ριζο δεν μπορώ να τον βλέπω κάθε φορά κυκλοφορεί νομίζοντας ότι είναι ο Τραμπ και η σύζυγος του από δίπλα η Μελάνια. Χαλάρωσε λίγο ρε κεφτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΧΩΡΙΑΤΊΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;
    ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ μην ασχολείσαι με το χαζό παιδάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ