Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ΒΡΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ...

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ , ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ !!!

      ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΟΥΓΓΙ ΤΟΥ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ; 


  Δηλαδή κατά το δημοσίευμα ο Υπουργός μοιράζει αφειδώς τον κρατικό παρά ''κατά την αυτοψία'' που πραγματοποιήσε στην Σιντική , ενώ μας θυμίζει ότι υπεγραφη και σύμβαση ποσού 1.556.000 για τη συντήρηση του οδικού άξονα Ν.Ζίχνης - Δράμας (... βολέψαμε και τους Δραμινούς) και επιπλέον αναμένουμε και τα εξαγγελθέντα προ μηνών 14.259.309,29 ευρώ που θα διατεθούν αποκλειστικά στην ΠΕ Σερρών με φορέα υλοποίησης τον ''έθνικό μας νταβατζή'' την ''ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ'', η οποία εισπράττει τα διόδια απο τον ελληνικό λαό. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των κρατών -φέουδων που διαφεντεύονται απο νταβατζήδες, να πληρώνει ο λαος του τα έξοδα και η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ όχι μονο να εισπράτει τα έσοδα αλλα να διαχειρίζεται (με ποιες άγνωστες διαδικασίες άραγε ;) το δημόσιο χρήμα για την συντήρηση του οδικού δικτυου που ίδια εκμεταλλεύεται και λογικά έχει και υποχρέωση να συντηρεί. Αυτό προσταζει η κοινή λογική άλλωστε.

Υ.Γ.  Και εφόσον ετσι έχουν τα πράγματα με την διαχείρηση των κρατικών κονδυλίων τι νόημα έχει η προβολή του Σπυρόπουλου στο δημοσίευμα. Ποια η συμμετοχή του στην διαδικασία; Θα μετράει ο Παναγιώτς τα ευρώπουλα που θα δώσει ο Υπουργός στην ''ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ''

Κατάλαβα καλά Θεμιστοκλή ή καπου κάνω λάθος ; Παρακαλώ διορθώστε με ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ