Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

ΠΟΠΩΤΑΣ - ΔΙΝΑΚΗΣ : ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ

  ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΟΡΓΗ ΔΙΝΑΚΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


9 σχόλια:

  1. Ο τραγικός έκανε απρέπεια στον τραγικότερο!!!
    Και η τελευταία θέση που έχει ο νομός και ο Δήμος Σερρών πάλι τιμητική είναι!!!
    Τώρα μάθατε τι ψηφίσατε.... τεχνοκράτης και.... στέλεχος ΓΓΔΕ. Θαυμάστε τους!!!!!!
    Απλά δεν μας είπαν ποιος είναι ο ψεύτης!!!!
    Γράφει ή δεν γράφει η Δημοτικής Αστυνομία πρόστιμα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κος ΔΙΝΑΚΗΣ έχει δίκαιο να διαμαρτύρεται. Η δημοτική αστυνομία μετα την αλλαγή της ηγεσίας δεν περιπολεί ουτε για συστάσεις, ούτε για επιπλήξεις ή ελέγχους όπως έπραττε επι των ημερών του. Κάθε απόγευμα το νυφοπάζαρο της οδού Κ. Καραμανλή σφύζει απο συνωστισμό νηπίων, παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, μεσηλίκων και υπερηλίκων με ανύπαρκτα ώς πλημμελή μέτρα προφύλαξης. Αρα η εκκαθάριση του ΔΙΝΑΚΗ ήταν για το θεαθήναι και οχι απο ευαισθησία προς τη δημόσια υγεία. Μια θυμικήξ και παρορμητική απόφαση του Χρυσάφη που θα τον κοντύνει πολιτικά και εκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακολουθεί η Παλαζη Τσοχατζιδου. Το γιατί έχει να κάνει με το μέγεθος του πολιτικού βάρους του Δημάρχου. Να μείνει στο απυρόβλητο ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσαφης θα διαγράψει τον Δινακη από την Συμμαχία. Ποιον τον 2ο σε ψήφους. Γιατί απλά δεν υποτάσσεται στα θέλω του Δημάρχου και του Μισιρλή. Και αφήνει ανενόχλητη την κ. Παλαζη να τον ξεφτυλιζει και αυτόν και τον συνδιασμο με τις γκάφες και την αυτοπροβολή της. Η χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών. Στις επόμενες εκλογές και μια καρέκλα να κατέβει για Δήμαρχος θα βγει η καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χρυσαφης θα βγει με πάνω από 60% τις επόμενες εκλογές, δεν χανει με τίποτε, έτσι λέγατε και προεκλογικά και τα γυρίζατε μετά. Ο άνθρωπος πηγαίνει τον Δήμο δεκαετίες μπροστά, τι να κάνουμε με σας που δεν τον χωνευετε, να το συνηθίσετε γιατί θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη Δημαρχος

      Διαγραφή
  5. Η Παλάζη βρε Ίακχε τι σου έκανε και την πυροβολείς συνέχεια; δεν δουλεύει η γυναίκα, δεν προσπαθεί; λάθη κάνουν μόνο όσοι κάθονται. Και τι σκεπτικό είναι αυτό ότι ο Δήμαρχος όποιον δεν τον θέλει τον κονταίνει..κοντόθωρη οπτική και παλαιοκομματική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καιρός να αλλάξετε κυρία Παλαζη. Υπάρχουν και άλλοι Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έχουν θέση. Εκτός αν εσείς νομίζετε ότι πήρατε την θέση σπίτι σας. Τότε πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για Εκείνο τόν γίγαντα της πολιτικής του δήμου θα γράψεις τίποτα???
    Υ.Γ. Για τον πρόεδρο του Δ.Σ.που έχει διορίσει γνωστούς και φίλους λέωωωωωω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ παλαζη αχ. Σε είπε ο Δήμαρχος να μην απαντάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ