Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΛΑΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ... ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ

  ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ


 Η επανεμφάνιση του Νίκου Τσέπελα στα τοπικά ΜΜΕ δημιούργησε ζητήματα για τον Δήμαρχο Νέας Ζιχνης κ. Μπόζη ο οποίος παρέμεινε άλλαλος και εμφανίστηκε αυτόκλητος ο παραιτηθείς πρωην Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος   Καλαποτλής με τηλεφωνική παρέμβασή του στο Δελτιο Ειδήσεων του Δικτυο να διαψεύσει τις καταγγελίες για την εγκατάληψη 2.000 στρεμμάτων πλημυρισμένων καλλιεργήσιμων εκτάσεων.

Βέβαια κακώς του δοθηκε ο λόγος διοτι το ζήτημα δεν τον αφορούσε προσωπικά και ηταν αναρμόδιος να υποκαταστήσει την Δημοτική Αρχή που ''δοξάστηκε'' κρυπτόμενη. 

Ομως περα από τις αχρείαστες φιλοφρονήσεις αμφοτέρων ... τα ''Γιώργο μου'' και Νικο μου'' ακοήστηκαν και χοντράδες  με υπονοούμενα  για προσπάθεια φίμωσης του παρεμβένοντος ,  για εσκεμμένα ψέματα του Νικου Τσέπελα, εκδουλεύσεις του Δήμου υπερ ημετέρων και πολιτικούς προστάτες τα οποία χρήζουν περισσοτέρων διευκρινήσεων.

Η παρέμβαση όμως ενός άλλου πρώην Αντιδημάρχου του κ. Δημητρη Τραγίδη , αποδόμησε πλήρως τον λαλίστατο συνάδελφό του αφού επιβεβαίωσε ότι λογω της εγκατάληψης και αδράνειας της Δημοτικής Αρχής, "αδυνατεί να καλιεργήσει 200 στρεμματα'' και κατήγγηλε επιλεκτικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση  χωραφιών ''κολητών'' της, αυθαιρεσία την οποία στην συνέχεια ο Νικος Τσεπελας απέδωσε στην ανοχή πολιτικών προστατών.

Βέβαια όχι μόνο το ''αφήγημα του κ. Τσέπελα δεν διαλύθηκε νωρίς ..." όπως εκτίμησαν κάποιοι αλλά ανοιξαν επιπλέον ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν επίσημα πλέον απο τον Δήμαρχο κ. Μπόζη ή με διαψευση με Δελτίο Τυπου της Δημοτικής  για τα πλημμυρισμένα στρεμματα, αλλά από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση  για τις επιλεκτικές  εκδουλεύσεις ημετέρων και τους πολιτικούς προστάτες που καλύπτουν αυθαιρσίες αιρετών προς άγραν ψήφων και πολιτικής πελατείας.

Υ.Γ. Βεβαια μιλάμε για τα αυτνόητα αν υπήρχαν δημοσιογράφοι στα Σερρας και όχι '' της μιας δραχμής ωτα γιασεμιά'' όπως ελεγε και ο Αθανασιος, που όφειλουν να αναδείξουν το ζήτημα.


2 σχόλια:

  1. Που τον ξεθάψατε αυτόν.
    Τι έγινε ότι σκελετός υπάρχει στο ντουλάπι θα βγεί;
    Ποιός είναι ο λόγος που ακόμα έχει λόγο και υπάρχει αυτός;
    Κατάντια στο χωριό των τελευταίων, να γιατί είστε τελευταίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://serresbomb.blogspot.com/2021/03/blog-post_903.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ