Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΚΕΛΛΥ , ΛΑΘΟΣ ΣΥΛΛΟΓΑΣΑΙ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ



2 σχόλια:

  1. Αληθεύει ότι στενή συνεργατις του Υπουργού μας, έπεσε θύμα του COVID?
    Πέραν της συμπάθειας μας και των ευχών για ταχεία ανάρρωση και για περαστικά το συμβάν παίρνει άλλες διαστάσεις που έχουν να κάνουν με το παράδειγμα που δίνουν οι συνεργάτες ενός πρωτοκλασάτου Υπουργού.
    Η πρόκληση της κοινής γνώμης με παρουσία και φωτογραφίες σε μπαράκια , σε ξενυχτάδικα μπουζουκομάγαζα κλπ σε στιγμές συνωστισμού που μάλιστα δημοσιοποιούνται μόνο υπευθυνότητα δεν το λες, όταν πρέπει να δίνεις το παράδειγμα της τήρησης των μέτρων.
    Αν εσείς δεν εφαρμόζετε τα μέτρα πώς να πείσεις να τα τηρήσουν οι 20χρονοι;
    Και η είδηση γίνεται ακόμη πιο πικάντικη όταν διαβάζεις ανάρτηση στενότατου συγγενή δημοτικού μας άρχοντα να συμπαρίσταται στη φίλη της ασθενή για το bullying που υφίσταται εξ αφορμής του γεγονότος. Μήπως γιατί ήταν και αυτή θαμώνας και πρωταγωνίστρια στις περιβόητες selfie της παθούσας συνεργάτιδας του Υπουργού;
    Και κάτι τελευταίο - Κυρίες μου μην σπεύδετε να κατεβάσετε φωτογραφίες από τα προφίλ σας! Αυτό δείχνει μόνο φόβο. Γιατί δυστυχώς για εσάς, κάποιοι τις φωτογράφησαν και τις αρχειοθέτησαν .
    Καλύτερα να δημοσιοποιήσετε το θέμα ώστε και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί σας να πάρουν τα μέτρα τους


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είσαι περιφερειακός σύμβουλος ? Γιατί δεν το θέτεις εκεί πρώτα και αν πάρεις απάντηση πές μας. Αλήθεια που είναι κρυμμένοι όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι των Σερρών. Καμία ερώτηση δεν βλέπουμε να θέτουν,καμία παρέμβαση πουθενά. Ολα είναι λυμένα στις Σερρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ