Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ κ. ΜΠΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ...

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ


Κι όμως κ. Μπούμπα , εδω και χρόνια  στις Σέρρες υπάρχει ενας άνθρωπος ο κ. Τακης Χριστοδουλόπουλος, ο  Προεδρος του ΕΙΧΕ που μάχεται δικαστικώς κατά της ασυδοσίας των Τραπεζών και υπερ των Σερραίων δανειοληπτών με σωρεία δικαστικών αποφασεων που έχουν δικαιώσει τους τελαυταίους.

Ο ανθρωπος αυτός πολεμήθηκε, λοιδορήθηκε  μεχρι συκοφαντίας λυσαλαία από το τραπεζικό κατεστημένο και τους τραπεζοδικηγόρους των Σερρών που έκαναν χρυσές δουλειές με τον περήφημο νόμο- τραβεστί, τον γνωστό τραπεζονόμο ''Νομο Κατσέλη'' .

Αν λοιπόν θέλεις κ. Μπούμπα να έχει αποτέλεσμα ο αγώνας που ξεκίνησες, ο Πρόεδρος του ΕΙΧΕ είναι ο κατάλληλος να σου παρέχει την κατάλληλη τεχνογνωσία επι του θέματος που ειναι απαραίτητη στην σωστή παρουσίαση αυτής της γάγραινας που αποδομεί την ελληνική κοινωνία.

Δεν έχεις παρά να το τολμήσεις ...

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ