Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

"ΜΑΪΜΟΥ" Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΡΟΔΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !!!!

30.08.2019 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η "ΜΟΝΑΧΙΚΗ" ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΣ ΟΡΚΙΣΤΕΙ !!!!


ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ 
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ


Ως γνωστόν η ορκομωσία του Δημαρχου, των Δημοτικών και Τοπικων Συμβούλων πραγμνατοποιήθηκε την 30.08.2019 στις 6 μμ οι οποίοι ορκίστηκαν ενώπιον του Μητροπολίτη Σιντικής Μακάριου. 


 Ομως δεν πάει ετσι κ. Λούγγο στο φιάσκο συμμετειχε και η Σουλτανα όσο καλο κορίτσι και εαν είναι ...
 μαλιστα υπεγραψε το Πρακτικο Ορκομωσίας της 30.08.2019 στο οποίο βεβαιώνει ψευδώς οτι ορκίστηκε ομού με τους υπολοίπους εκλεγμενους αιρετούς με θρησκευτικό όρκο προφανώς στις 6 μμ ενώπιον του Μητροπολίτου Σινττικής !!! 

Μαλιστα η ερωτηση του Κοττα "αδειαζει" την Σουλτανα η οποία απεκρυψε απο το Δημοτικό Συμβουλιο τον πραγματικό χρόνο της ορκομωσίας της  ενω η κ. Φυταγγουρίδου εχει στην κατοχή της βεβαίωση απο τα "ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ" ότι η κ. Προερδος 
εργαζότανε την 30.08.2019 στην βαρδια 3 -11μμ 

 Γιαυτο κ. Λούγγο να ειστε πιο προσεκτικός στις δηλώσεις σας και να αποφευγετε να μοιράζεται συγχωροχαρτια προς ... καθε πικραμένο 

 Αυτα προς το παρόν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ