Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ... "ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ" Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

    ΕΧΕΙ ΤΟ ''ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ''  Ο ΙΩΣΗΦ ;;;


   Φίλτατε Ιωσήφ, "ο λύκος είναι ήδη στο μαντρί" στον Δημο Σιντικής ... από την εποχή του Λιανάκη ( αλλα εσύ δεν το κατάλαβες, είσαι "φρέσκος" στην πιατσα και δικαιοληγμενα ενδεχομένως να μην γνωρίζεις), οσο για το "εξειδικευμενο προσωπικό" της Αποκεντρωμένης που δήθεν έκρινε τις Αναφορες του Κασταρού μάλλον είναι για απόσυρση στην καλυτερη γιαυτούς περίπτωση  ... μετά την ομολογία του Δημαρχου στο Υπόμνημα Εξηγήσεων που κατέθεσε, οτι όρκισε μη ορκισθείς ο ίδιος την Σουλτάνα στο γραφείο του και ώρα 14:00 πριν την ώρα 18:00 της επίσημης ορκομωσίας της νεοεκλεχθείσας Δημοτικής Αρχής κατα το άρθρο 52 παρ. 2 του ν. 3852/2010.

 Τα πραγματικά γεγονότα Ιωσήφ σε διαψεύδουν και δεν αποτελούν ευχές και επιθυμίες ανθρώπων που χρειάζονται ψυχανάληψη, όπως κακεντρεχώς ισχυρίζεσαι αλλά επιπλέον τα γεγονότα αυτά παράγουν πολιτικά αποτελεσματα τα οποία εσυ αδυνατείς να καταλάβεις επειδή δεν έχεις γνώση και συνεπώς δεν δικαιουσαι να ομιλείς

Σου παραθέτω απόσπασμα της ομολογίας του Δημάρχου ενώπιον του Γραμματεα της Αποκεντρωμένης για του λογου το αληθές :


Πάντως ένα εχω να σου συστήσω  " γνωθι σ'αυτόν" ... διότι όποιος δεν έχει γνώση δεν δικαιούται να ομιλεί
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ