Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

 ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 




Εικοσιτέσσερις ώρες πριν την ανακοίνωση των ρωσικής απάντησης στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών (αύριο το πρωί ανακοινώνονται στην Μόσχα) o Ακόλουθος Άμυνας της Ρωσίας στην Ελλάδα, ο υποστράτηγος Γεννάντι Μοσάγιεφ, τιμήθηκε με την Διαμνημόνευση Αστέρα Αξίας και Τιμής από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο! 

Σε μία κίνηση προφανώς εξισορροπιστική (ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο υποστράτηγος Μοσάγιεφ είχε προσφέρει πολλά στις ελληνορωσικές σχέσεις και είχε «σώσει καταστάσεις» στο παρελθόν), ο Π.Καμμένος απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Ρώσο ΑΚΑΜ, επιχειρώντας να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα και να «λειάνει» σε κάποιο βαθμό την κόντρα Αθήνας-Μόσχας. 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η βράβευση του Μοσάγιεφ, ο οποίος στα οκτώ χρόνια της παραμονής του στην Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από Ακόλουθος Αμυνα και σαφώς πιο σημαντικός στην ρωσική ιεραρχία από τους δύο που απελάθηκαν. Αυριο θα διακριβωθεί με τις ανακοινώσεις στην Μόσχα θα γννωρίζουμε σε ποιο βαθμό επλήγησαν οι ελληνορωσικές σχέσεις και αν είχε αποτέλεσμα η βράβευση. Το διακύβευμα είναι να μην υπάρξει ταξιδιωτική οδηγία που θα πλήξει όχι τις ελληνορωσικές σχέσεις, αλλά την ελληνική οικονομία σε μεγάλο βαθμό. 

 Ο μόνος ωφελημένος σε μια τέτοια κίνηση θα είναι η Τουρκία, όπως αντίστοιχα είχε ωφεληθεί η Ελλάδα από την ταξιδιωτική οδηγία του 2015 στη Τουρκία.

2 σχόλια:

  1. Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΝΕ ..Η ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ -ΜΑΡΙΑ και Ο ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ