Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

KOYΛΗ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ

  ΑΣΠΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ, 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ



Για όσους είχαν ακόμα ελπίδες ότι ο Μητσοτάκης θα αγωνιζόταν για έναν εθνικό θέμα όπως αυτό της Μακεδονίας, πλέον διαψεύδονται οικτρά.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung τόνισε..

«Για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο πρόεδρος της ΝΔ λέει ότι «έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία.Αλλά λέω επίσης ότι θα τη σεβαστώ ως μια υποχρέωση της χώρας, εφόσον θα έχει επικυρωθεί από την ελληνική Βουλή. Αλλά η δική μου, η ΝΔ, θα ψηφίσει κατά». Υποστηρίζει δε ότι ο ίδιος θα είχε αναζητήσει μια διαφορετική λύση.»

Με λίγα λόγια αυτό που μας λέει είναι: Ναι μεν διαφωνω να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας, την ιστορία της τον πολιτισμό της, διαφωνώ να δώσουμε ΑΟΖ στους σκοπιανούς, διαφωνώ να αλλάξουν, τα βιβλία της ιστορίας, αλλά αν ψηφιστεί από την βουλή, θα το σεβαστώ.. και θα τα δώσουμε στους σκοπιανούς!! 

Αυτό μας λέει ο μεγάλος Έλληνας πατριώτης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι μάσκες έπεσαν..
Tilemachos

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ