Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

O ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

197 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ



     Ας είναι καλά οι υπεθυνοι της Γ.Ε.Χ.Α. που έσωσαν την τιμή όλων ημών των Σερραίων  με την πρωτουλία τους να τιμήσουν τον ενδοξότερο διαχρονικά Σερραίο ήρωα  που διέθεσε την περιουσία του, τα πλούτη του και κυρίως την πολύτεκνη οικογένεια του  στον "υπέρ πάντων αγώνα" για την απαλευθέρωση της Ελλάδος , την ίδια ώρα που η πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία του τόπου μας, η Υπουργός μας ΥΜΑΘ, οι βουλευτες μας, ο Αντιπεριεφερειάρχης , οι Δήμαρχοι και οι ορδές των Συμβούλων που  αυτοί προϊστανται, άπαντες  κωφεύουν και μοιραιοι  απαθείς θεατές ανέχονται το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από την πολιτική συμμορία των Κυβερνώντων.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΡΙΝΑΚΙΔΕΣ , ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΑΚΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΟΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΔΑΡΜΕΝΑ ΓΟΝΑΤΑ ,ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ