Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

O ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦΗΣ !!!!!! ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ

  Ο ΒΕΪΡΙΝΙΑ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Το ποδόσφαιρο της χώρας διασύρεται διεθνώς τις τελευταίες ώρες. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο μεγαλομέτοχός του. Η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη να τρέχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το πιστόλι στη ζώνη κάνει τον γύρο του κόσμου και αποτελεί ένα από τα πρώτα θέμα στην αθλητική (και όχι μόνο) επικαιρότητα ολόκληρου του πλανήτη!


Ενδεικτικό των διαστάσεων που έλαβε το τρομερό περιστατικό της Τούμπας είναι το γεγονός ότι κορυφαία αθλητική εφημερίδα σε κυκλοφορία σε ολόκληρη την Ευρώπη, η ισπανική «MARCA», έχει βάλει στο πρωτοσέλιδό της τον Σαββίδη και το πιστόλι του! Με τον απολύτως ευκρινή και επεξηγηματικό τίτλο: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απείλησε με όπλο τον διαιτητή και τον πάγκο της ΑΕΚ!».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩTOΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ MARCA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.posts@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ