Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΝΕΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ (ΚΑΜΜΕΝΟΥ)

Ο "ΚΑΡΑΒAΝΕΑΣ" ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ '21




Πέρα από το όποιο ανθρωπιστικό ζήτημα, που είναι μεγάλο και οφείλουμε να το σεβασθούμε, μιας και είναι ζήτημα τιμής για τη χώρα ...
να επιστρέψουν στα σπίτια τους, υπάρχει και η πολιτικη και στρατιωτική διάσταση του θέματος . Οι δυο στρτιωτικοί είναι αδικαιολόγητοι και υπόλογοι διότι αιχμαλωτήσθηκαν εν ώρα υπηρεσίας και εξἐθεσαν οχι μονο τις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις αλλα ενεπλεξαν σε μια επικινδυνη περιπέτεια ολοκλληρη την χωρα και τον Ελληνικό λαό.  

Το να αφιερώσει την Εθνική Επετειο στους δυο ¨Χλαπάτσες῾῾ ο Υπουργος Αμυνας συνιστα πολιτική ανοησία και προσβολἠ της Εθνικής μας Μνήμης.

Οταν με το καλο απελευθερωθούν , κατι που θα συμβεί μετα κόπων και βασάνων και μετά από πολύ χρόνο η ανόητη δήλωση του Καμμένου ῾῾κουβαλἀει νερὀ στο μὐλο του Ερντογἀν¨ διότι θέτει το ζήτημα σε διμερἐς πρόβλημα των δυο χωρών ανἀλογο του γκριζαρίσματος των Ιμἰων και του Καστελὀριζου.

Φυσικα δεν γνωρίζουμε τις συνθἠκες αιχμαλωσίας των δυο στρατιωτικών , οι οποιοι πρἐπει να περάσουν απο στρατοδικείο και να λογοδοτήσουν  όταν με το καλό ελευθερωθούν αλλα το έχουν αναχθεί και σε εθνικούς ήρωες οι δυο χλαπατσες δείχνει οτι η κυβερνηση δεν εχει αντιληφθεί την διασταση του θέματος και φυσικἀ αδυνατεἰ να το διαχεριστεἰ. 


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ,ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ,ΚΑΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ,...Ο...ΠΑΝΟΥΛΗΣ..ΟΠΩΣ ΛΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ