Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !!!!

    ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΒΕΣ


5 σχόλια:

  1. Μπροστά ..πηγαίνει ο Ιρλανδός καί πίσω ο Ιουδαίος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη χειρότερα ολισθαίνει ο προεκλογικός αγώνας στο Δικηγορικό σύλλογο Σερρών, όπου επιστρατεύθηκε η παράταξη Αγγελίδη να προστατεύσει τον "μυστικό" συνεργάτης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΕΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη ... Ούτε έξω από το Επιμελητήριο μπορεί να περάσει πλέον ο λεγάμενος ( Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ) . Μετα την κρυάδα που πήρε από τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου, όταν υποχρεώθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία ( οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τα διημηφθέντα ) ενώ λογω της θητείας του σαν Ταμία στη Συνετεριστική Τράπεζα καθιστούσε την συμμετοχή του στις εκλογές του Επιμελητηρίου επισφαλή τώρα βρήκε ρόλο ως υποστηρικτής των «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ» (δύσκολα τα ελληνικά που λέει και ο Αθανάσιος) για να επιστρέψει έμμεσα στα του Επιμελητηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ