Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΓΙ ΑΥΤΟ "ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ" ΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ;

"ΤΑ ΠΟΝΤΙΟΠΟΥΛΑ" ΝΕΑ ΡΑΤΣΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ;




ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Βράβευσε Ποντιόπουλα η Μαρία Κόλλια!: Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-




«Θέλει η ... Βασίλω να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει» όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Τα γνωστά blogs ta xalia” της Θεσσαλονίκης και το συγκοινωνούν δοχείο  των Σερρών «ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ» , τα μπουρσούκια του Σερραϊστάν, δεν έχασαν την ευκαιρία να «εξάρουν» το επίτευγμα της ατάλαντης Υπουργού , αλλά το μόνο που κατάφεραν ηλιθιωδώς ήταν να την εκθέσουν ανεπανόρθωτα !!!!!


Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί για να εμφανίσουν  την ΥΜΑΘ ως δραστήρια και ακάματη Υπουργό που ασκεί κυβερνητικό έργο  και θα διαπ[ιστ΄ωσετε ότι η ανοησία περισσεύει ... 





  Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά χαιρέτισε και βράβευσε μαθητές που συμμετείχαν σε διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό, τον οποίο συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).
Η Υφυπουργός τόνισε:

Ο σκοπός μας όταν αναλάβαμε με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών να στηρίξουμε και να προωθήσουμε αυτόν τον διαγωνισμό, ήταν να δώσουμε στα παιδιά μας, τα παιδιά όλων των τάξεων από το νηπιαγωγείο μέχρι το λύκειο, την ευκαιρία να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο την Ιστορία, τον Πολιτισμό και την Κουλτούρα των Ποντίων. Πιστεύω ότι τα περισσότερα παιδιά το κατάφεραν. Ήρθαν κοντά στο κομμάτι αυτό του Ελληνισμού, που χτυπήθηκε, πληγώθηκε, ξεριζώθηκε, αλλά διατήρησε αναλλοίωτη την παράδοση του, τη θρησκευτική του πίστη και τη φλόγα του.

Εξερευνώντας τις σελίδες της ιστορίας μας, πιστεύω ότι ένιωσαν τη συγκίνηση και τη θλίψη που νιώσαμε και εμείς, όταν μας μιλούσαν για τις αλησμόνητες πατρίδες οι γονείς μας και οι παππούδες μας. Είναι χρέος μας, η γνώση και το συναίσθημα αυτό που κληρονομήσαμε, να παραδοθεί στην επόμενη γενιά. Γιατί η Αλήθεια και η Ιστορία, είναι οι σύμμαχοί μας, είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες χτίστηκε ο πολιτισμός μας, ο Ελληνισμός. 

Η Ελλάδα στις ψυχές και στις καρδιές των Ποντίων αδελφών μας γίνεται σύμβολο αγώνα και επιμονής. Ένα σύμβολο που πρέπει να γίνει κτήμα κάθε νέου μας.

 http://taxalia.blogspot.gr/2017/11/blog-post_951.html

4 σχόλια:

  1. ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ BLOG IAKXOS, ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ "ΑΛΕΚΟ" ΤΟΥ...
    ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ ΕΙΣΑΙ "ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕ ΑΡΣΕΝΙΚΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑΚΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ , ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ...
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ...
    ΚΑΤΗΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΕΙ Η ΠΡΩΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ