Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΟΣ ή ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΔΡΟΣ;

ΟΙ ΑΣΥΣΤΟΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ : 
ΔΩΡΟ 2,4 ΔΙΣ !!!!!!!



Η Ελλάδα όμως, που είναι ο «πελάτης» στην υπόθεση αυτή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Καμμένος, θα ζητήσει την αναβάθμιση...
μόνο ενός μέρους του συνόλου των F-16 και το κόστος δεν θα ξεπεράσει σε καμία περίπτωση τα 1,1 δισ. ευρώ. Μάλιστα, ο ίδιος εκτίμησε πως το τελικό κόστος θα είναι πολύ χαμηλότερο. «Αν αναβαθμιστούν όλα τα αεροσκάφη, θα πάει 2,4 δισ. εμείς δεν θέλουμε να αναβαθμιστούν όλα, αλλά μέρος τους», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε πρωινή εκπομπή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα τα πρώτα εκσυγχρονισμένα F-16 θα παραληφθούν από την Πολεμική Αεροπορία το 2019 ενώ ήδη θα έχουν ξεκινήσει να παραλαμβάνονται τα πρώτα F-35 από την Τουρκία.

 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ; 

Αυτό είναι το μεγα επίτευγμα των Τσιπροκαμμένων από την επίσκεψη τους στην Αμερική. Η Ελλάδα θα πληρώσει 2,4 δις $ εαν θελήσει να αναβαθμίσει 123 F16 τα οποία θα αρχίσει να παραλαμβάνει απο το 2019 ενω η Τουρκία άρχισε να παραλαμβάνει απο φέτος το 2017 τα πρώτα F35,αεροσκάφη νεα γενιάς.

Αυτό συμφώνησαν στην Αμερική " να κάνουμε την γριά , φοιτήτρια", όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη  !!!! ενω η Τουρκία θα είναι ήδη εξοπλισμένη σαν αστακός με τα F35

Κι αν μας κάνουν ένα ντου οι Τουρκαλαδες το 2018 τι θα γίνει ;   Θα τρέχουμε στον Τραμπ για έλεος και θα ξανακουστεί στην βουλή των Ελληνων το περίφημο "ευχαριστούμε τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών"


 

3 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ