Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ !!! ΕΤΣΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΣΕΙ !!!!! ΟΥΑΟΥ

ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΔΗΜΑΡΧΟ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ"



  "Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετα το χουϊ" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη


Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν συναντηθεί η συμπυκνωμένη σοφία από το Καβακλί την Ορεινή και το Τουτλί !!!! Η παρατάξη Φωτιάδη αντί να συνταχθεί με το αυτονόητο , με την πρόταση της επιβόλής προστίμου για την παρανομη κατάληψη επί πενταετία μιας τεράστιας δημοτικής έκτασης από μια Ανώνυμη Εταίρεία ιδιωτικών συμφερόντων, με άκρατο και προκλητικό λαϊκισμό μειοψήφισε επικαλούμενη θρασύτατα και ζητήματα ηθικής τάξεως. Ζήτησε να επιβληθούν μειωμένα τέλη διότι η έκταση δεν ήταν αρδευόμενη δηλαδή "ποτιστική"

Ο θρίαμβος της χωριάτικης κουτοπονηριάς! Βάφτισαν " ποτιστικά χωράφια",τα οικόπεδα εντός του αστικού ιστού της πόλης, τμήμα των οποίων μάλιστα "πολεοδόμησε" πρόσφατα ο Δήμος Σερρών , χωρίς μέχρι σήμερα ουδείς Σερραίος να γνωρίζει το κόστος της περιβόητης πολεοδόμησης ( το επτασφράγιστο μυστικό του Μουσταφά με τις πλατες του Μηλίδη και του Φωτιάδη)

Το ΚΤΕΑΛ αγαπητοί μου νεότευκτοι Σερραίοι ελέω Καλλικρατη είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία ιδιωτών που εκμεταλλευεται τις Αστικές Συγκοινωνίες , ούτε τεύτλα σπέρνει , ούτε καλαμπόκια. 

Εκεινο πο με βαζει σε "πονηρές"  σκέψεις είναι το ότι δεν ανακοινώθηκε το ύψος του προστίμου που επέβαλε τελίκα ασθμαίων ο Δήμος στους καταληψίες του ΚΤΕΑΛ ( με 6 -5 ψήφους) διότι εάν είναι της τάξεως των ενοικίων του Αναψηκτηρίου στο Αγιάννη  (100 € τον μηνα) ή του Φουαγέ του ΔΗΠΕΘΕ  στα "ΑΣΤΕΡΙΑ" ( 200 € τον μήνα), των "κολλητών του Μουσταφά" , τότε είναι που θα γέλασει και το παρδαλό κατσίκι Στέφανάκο ... με τους λεονταρισμούς και την ηθική σας

  

1 σχόλιο:

  1. Αναζητα τις χαμενες 5 ψηφους.Τι εχουμε ακομα να δουμε απο δαυτον μεχρι τις εκλογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ