Σάββατο 3 Μαΐου 2014

" ΑΓΡΙΟ ΞΕΡΑΚΩΜΑ " ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ SALVATORE

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ



Καυστικότατος ήταν ο Πρόεδρος της ΛΑΜΣ , Χρήστος Κωνσταντινίδης ( σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ) κατά της ανυπαρξίας του συνόλου της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την αντιμετώπιση του προνλήματος αποκατάστασης της πίστας του Αυτοκινητοδρομίου που κατέστρεψε ο εκλεκτός εργολάβος των Moustafαδων, ο οποίος περιέργως βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο χρηματοδότησης  για τις εργασίες που έχουν προγραμματιστεί για την αποκατάσταση της πίστας και ο Μoustafa  ετοιμάζεται  να "βάλει χέρι"  σε χρήματα της ΣΑΤΑ , αυτά δηλαδή που προορίζονται για πλατείες . δρομούς , αναπλάσεις  , δηλαδή σε έργα για να καλυτερέψουν την καθημερινότητα των δημοτών , την βελτίωση της οποίας όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι αναμάσανε στα ανύπαρκτα προγράμματά τους  ως πρώτιστη προτεραιότητά. 

Ομως το μεγαλο έγκλημα βρίσκεται αλλού ...

Εφόσον η πίστα δεν αποκατασταθεί πλήρως μέχρι τον Μάιο του 2015 ο Δήμος Σερρών ( δηλαδή εγώ και εσείς)  θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα 2 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε το έργο...


Αγαπητοί μου Σερραίοι, "μετά την απομάκρυνσιν εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" , όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

3 σχόλια:

  1. αν ετσι συμβουν(ο μη γενοιτο)
    τοτε θα μηνυθεις και δεν υπαρχει ασυλο "μουσταφα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "μετά την απομάκρυνσιν εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" γι αυτό προσέξτε ... αυτός που ειναι πιο ζημιωμένος θα ειναι ο κόσμος της αγοράς μας που κανει χρυσες δουλειες με το αυτοκινητοδρόμιο και στην συνέχεια θα νεκρώσει παλι όλος ο νομός - αλλο αναπτυξιακο έργο δεν εγινε τις τελευταιες δεκαετιες ,α ρε Γιαννη Βλαχο αν ησουν υποψήφιος βόλτα θα έκανες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ.....Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ.....ΜΟΥΣΤΑΦΑΤΖΑΝ?
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΑΛΑ.
    Ο ΔΕ ΕΚΛΕΚΤΟΣ..ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑΔΩΝ..... ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ....ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑ.....ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ