Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ "ΔΩΜΑΤΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ" ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ...

            ΚΑΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΣ" ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ

ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: ""ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ"" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ!!!!..."...: Ο πανικός  έχει χτυπήσει κόκκινο ... ΟΙ ΝΑΖΙ...ΑΡΗΔΕΣ  άφησαν εδώ και καιρό στα κρύα του λουτρού τον αγαπημένο τους Αδόλφο και τα μαθήματ...

Στην συμβολή των οδών Διονυσίου Σολωμού και Τσαλοπούλου κατοικοεδρεύουν τα μπουρσούκια. Εκεί σκέφτονται, συσκέπτονται , γράφουν και χέουν άφθονη βλακεία στο blog της " Μεγάλης των Τσάτσων Φυλής" ( Νέστορα του NTV μήπως εχω άδικο;) εκεί βρίσκεται το πλέον φημισμένο "ΔΩΜΑΤΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ" των Σερρών

1 σχόλιο:

  1. Ολοι στο δρομο που χαραξε ο ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ μπαμπας της ΞΥΝΗΣ.Τρεχουν και δε φτανουν για να βγαλουν δημαρχο του ΠΑΣΟΚ.Θα ειναι φαινεται πολλα τα λεφτα.Η μια εδρα της Ν.Δ αγωνιζεται για το ΠΑΣΟΚ. Ετσι ειναι.Οι παλιοι δεσμοι δεν ξεχνιουνται(συζυγος και κουμπαρα υπουργων η κυρια!! ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΡΧΙΒΛΑΚΕΙΑΣ και με τις ευλογιες της υποστηριζομενης ρουφιανοχριστιανης που μας κανει τη χαρη και κατεβαινει στις εκλογες γιατι ειναι αναντικαταστατη και το απαιτει ο σερραικος λαος.Την ειδε ΜΕΣΣΙΑΣ το μπουρσουκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ