Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΛΗΣ ΗΘΟΣ ...

"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΝΩΜΩΝ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ" 
 

Η  κυρία της φωτογραφίας είναι η Φανή Καφανά η οποία συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη ...  

Η Καφανά διετέλεσε και Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Σερρών όπως αναφέρει στην προεκλογική της κάρτα  και άρα φερεται ως σημαντική υποψηφιότητα εκπροσωπόντας μια πολυπληθή ευπαθή ομάδα συνδημοτών μας. 

 Όμως πρόσφατα είχε περιπέτειες με την δικαιοσύνη λογω επαγγελματικών προβλημάτων και καταδικάστηκε σε ποινές φυλάλισης  τις οποίες αδυνατοιύσε να αποπληρώσει. Οπότε ήρθε η Δημοτική Αρχή του Πέτρου Αγγελίδη και ως όφειλε της συμπαραστάθηκε αμέριστα στο σοβαρό αυτό πρόβλημα αφού την ενέταξε σε καποια δημοτική υπηρεσία προκειμένου να εκτίσει την ποινή της παρέχοντας "κοινωνική εργασία" .

Το πρόβλημα όμως βρίσκεται  τον Στέφανο Φωτιάδη που  παραβλέποντας  το γεγονός ότι η Φανή  είχε ευεργετηθεί  από την παρούσα Δημοτική Αρχή την έπεισε να πολιτευτεί με τον συνδυασμό του.

Οτι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικόν  κ. τέως Νομάρχα  και φυσικά είναι εύκολο να μιλάς για "πολιτικό πολιτισμό" στα debate  αλλά πολύ δύσκολο να τον κάνεις επί της ουσίας πράξη.

Το γεγονός δείχνει την αγωνία του Φωτιάδη αλλά και την αδυναμία του να εντάξει "γνωστά ονόματα" Σερραίων Δημοτών από τον κορμό της πόλης στον συνδυασμό του

Και όπως δηλωσε προ ημερών  πρώην Δήμαρχος Σερραίων " η πόλη δεν θέλει Φωτιάδη" 

8 σχόλια:

  1. Ιακχε γιατί ακούω ότι ο Φωτιάδης είναι ο εκλλεκτός των εργολαβικών κυκλών των Σερρών; Το εχεις ψάξει καθόλου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ? ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ?
      ΠΟΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
      ΠΑΡΑΚΛΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΑΜΕΣΑ...
      ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΤΖΑΝ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ
      ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕ Η ΔΕΥΑΣ
      ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Η ΚΕΔΗΣ
      ΨΑΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  2. γιατι αγνωμων η φανη τι τρεχει ρε παιδια πειτε και μας ? ΑΑΑΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΙΤΙΚΟ ΦΩΤΙΑΔΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑΤΖΑΝ....ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!
      ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΗΛΙΔΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΩΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ?

      Διαγραφή
  3. Βλάκα Ιακχε,. μπέρδεψες τα ονόματα. Καφανά λέγεται η υποψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΕΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ.....ΚΟΥΒΙ "ΙΑΚΧΕ"
    ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ........ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.....ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI Σερραίοι ψηφίζουν το συνδυασμό Φωτιάδη,ειλικρινα πιο αξιόλογο συνολικά.Αυτό θέλει η σερραική κοινωνία,αυτό θα ψηφίσει.Όσοι θέλουν πάλι μιζερια, εκδικητικότητα,συνεδριάσεις δημοτικου συμβουλίου χειρότερες απο τίς χάβρες και της Βαβελ,ονειρεύονται αδύναμες δημοτικές διοικήσεις ή είναι μαζοχιστές. Μήπως φοβούνται το Φωτιάδη γιατί θα βάλει τάξη και θα δουλεψει καλύτερα ο δημοτικός μηχανισμός προς όφελος του δημότη? Και σε τελική ανάλυση,με τίς βρισιές και το κουτόχορτο θελετε να ταίσετε το σερραίο δημότη για να τον πείσετε με αυτά τα κριτήρια να επιλέξουν οι Σερραίοι για άλλη μιά φορά αναποτελεσματικό δήμαρχο.Οχι αλλη χαμένη δημαρχιακή θητεία.Αρκετά με τα κόμπλεξ,τίς εμμονές και την κακία κάποιων λίγων που προσπαθούν να ξεγελάσουν τούς πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποχρέωση του ΟΤΑ "ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ" είναι να εξυπηρετεί τους δημοτες συνολικά ανεξαιρέτως πολιτικών πεποιθήσεων, κοινωνικής θέσης κλπ. Οπότε η απερχόμενη δημοτική αρχή έπραξε το αυτονόητο. Αν τώρα υιοθετείται η παραπάνω άποψη απο το Δήμαρχο Π. Αγγελίδη, καταδεικνύει άνθρωπο κατώτερο της θέσης που κατέχει και συνεπώς δίκαια απώλεσε σε τόσο σύντομο χρονικο διάστημα την πλειοψηφική αποδοχή των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ