Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ...

" TO ΓΕΛΙΟ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ..." 





Ημέρα εκλογών 18-5-2014 και ο υποψήφιος Ηλίας Γκότσης προσέρχεται σημαιοστολισμένος όπως πάντα να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Οταν επιχειρήθηκε η ταυτοποίηση των στοιχείων του από την εφορευτική επιτροπή ο Γκότσης διαπιστώνει ότι ξεχασε την αστυνομική ταυτότητά του στο σακκάκι που φορούσε το προηγούμενο βράδυ. Ψύχραιμος ο Γκότσης λεει στην δικαστικό Αντιπρόσωπο "Δεν τιθεται θέμα . είμαι ο Ηλίας Γκότσης, ο 8ος Αντιδήμαρχος, ο γνωστός μαθηματικός , υποψήφιος με τον Αγγελίδη ... όλοι με γνωρίζουν" και απαιτεί να ψηφίσει χωρίς ταυτότητα . Αποκλείεται λέει η  Αντιπρόσωπος, "δεν εχετε καποιο άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά σας ;"

Ψάχνει ο Γκότσης στις τσέπες του και βρίσκει τελικά μια προεκλοιγική κάρτα του την οποία δίνει στην Αντιπρόσωπο. Την παρατηρεί ατή και λεει "Δεν γίνεται αυτή η κάρτα γράφει ότι είστε υποψήφιος με τον Μηλίδη" ... επιμένει ο Γκότσης και αγανακτεί "Μα το ίδιο είναι απλά η κάρτα είναι από τις προηγούμνενες εκλογές" . Δημιουργείται καθυστέρηση και ουρά από ψηφοφόρους. Μεταξύ αυτών και ο Τοτός που συνοδευε την γιαγιά του που πήγε να ψηφίσει ο οποίος παρεμβαίνει και λέει στην Αντιπρόσωπο "αφού είναι μαθηματικός ο κύριος ας του βάλουμε μια εξίσωση να μας λύσει  και εφόσον τα καταφέρει παει να πεί ότι είναι μαθηματικός και άρα είναι ο Γκότσης"

Και οι δύο πλευρές υιοθετησαν την πρόταση του Τοτού με ανακούφιση και βάζουν μια εξίσωση στον Γκότση για να την λύσει. Κάθεται σε ένα θρανίο ο Ηλίας και αρχίζει να σκέφτεται, περνάνε πέντε λεπτά τίποτα,  περνανε δέκα λεπτά, άρχισε να  ιδρώνει ο Ηλίας αλλά τίποτε, περνάνε είκοσι λεπτά ο Ηλίας βγαζει το σακκάκι   εφιδρωμένος τίποτε ... λύση της εξίσωσης δεν υπάρχει ακόμη 

Η Δικαστική Αντιπρόσωπος κοιτάει το ρολόϊ της και βλέπει ότι συμπληρώνεται ημίωρο, οπότε πετάγεται ο Τοτός κλείνει πονηρά το μάτι στην κυρία και της λέει "Εντάξει κυρία μου αυτός είναι" . Η Δικαστικός "το πιάνει" το υπονοούμενο και δίνει εντολή στην εφορευτική επιτροπή "Εντάξει δώστε στον κύριο τα ψηφοδέλτια , μπορεί να ψηφίσει , πλέον είναι βέβαιο ότι είναι ο Γκότσης"  

Υ.Γ.  Ηλία ευχαριστώ για την κατανόηση 

1 σχόλιο:

  1. ΕΕΕ ΟΟΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Πάρε τα @ρχίδι@ του "Μουσταφά και των Αντιδημάρχων" του (κύριως του "8ου"...) χαμένε Ίακχε... Μια ζωή στην μπάτσα θα σε έχουν... Φάνηκε τελικά ότι κανείς δε σε διάβαζε ή ότι πολύ απλά έγραφαν στ' @αρχίδι@ τους αυτά που αναρτούσες... Νόμιζες ότι θα επηρέαζες και τη βούληση των Σερραίων. Και τώρα για μια πενταετία σεβασμός και προσοχή σ' αυτούς τους ικανούς ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκε ξανά ο Σερραϊκός λαός. Σας βούλωσαν το στόμα ρε. Αυτό σας άρμοζε. Αχχ δύσκολο πράγμα η ήττα και πώς να την αποδεχθείς... Θέλω απάντηση από θεία Ελπινίκη και θείο Βρασίδα, εκτός αν έπαθαν κάνα "μετεκλογικό" εγκεφαλικό και τους στράβωσε το στόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ