Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

"ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΗΓΓΗΛΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ !!!



"Ξαφνικός Θάνατος" των Σερραίων τραπεζοδικηγόρων με την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας η οποία μετά την εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικής καταθεσης δικογράφων ζήτησε από όλους τους δικηγόρους των εκτός Αθηνών Δικηγορικών Συλλόγων να παραδώσουν τους φακέλους των υποθέσεων που τους είχαν ανατεθεί με την σχετική εξουσιοδότηση εκάστου  προς τον επόμενο δικηγόρο που θα χειριστεί την υπόθεση χωρίς όμως να αναγραφεται το όνομα αυτού.   

"Η απόφαση αυτή πέραν της προσβολής και απαξίωσης της προσφοράς του συνόλου των τοπικών συνεργαζομένων με την παραπάνω Τράπεζα δικηγόρων, του ανέντιμου και ανήθικου τρόπου με τον οποίο λήφθηκε καθόσον δεν υπήρχε κανένας σπουδαίος λόγος που να δικαιολογεί την λήψη της , ούτε είχε προηγηθεί προηγούμενη ενημέρωση των τοπικών συνεργαζομένων δικηγόρων, οι οποίοι αίφνης στερούνται το μεγαλύτερο μέρος των και κάποιοι εξ αυτών το σύνολο των εισοδημάτων τους, της καταχρηστικότητάς της, αφού αυτή υπερβαίνει τα όρια που επιβάλλουν η καλή πίστη και τα χρηστά ήθη , βάλλει ευθέως εναντίον των συφερόντων  του συνόλου των μελών των επαρχιακών δικηγορικών συλλόγων, με φυσικό αναγκαίο επακόλουθο την βλάβη των συμφερόντων των τοπικών κοινωνιών" αναφέρει κατά λέξη η ανακοίνωση της 7-8-2014 του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Π. Καρίπογλου και ο Γ.Γ. Αλ. Παρασκευιώτης.    

Πάνω στον πόνο τους τα παλληκάρια "ξεσκεπάστηκαν" κιόλας ... μας αποκάλυψαν ότι και στα Σέρρας ευημερούν δικηγόροι - κοράκια που σιτίζονται από τους τραπεζίτες και το "αίμα" των άτυχων δανειοληπτών.

Διότι όταν " το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων σου ή και το σύνολο αυτών",προέρχεται από διαταγές πληρωμής και αναγκαστικές εκτελέσεις, τότε καταχρηστικώς είσαι μελος Δικηγορικού Συλλόγου.

3 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ(βλεπε ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ,Η ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ?ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ,ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ?ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

      ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ

      Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ .... ΤΩΡΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ

      ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ"

      Διαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΘΗ... ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ, ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 2.000 ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΝΩ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ "ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ