Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ...


    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ...




o iakxos: "ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ ...": ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  "ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ"   - ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΒΙΤΜΑ  -  (ανεπάγγελτος) ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - in...

Καμία άδεια για εξόρυξη χρυσού στις Σέρρες δεν έχει εκδοθεί από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο περιφερειάρχης, Α.Τζιτζικώστας, σχολιάζοντας τις αιχμές που άφησε νωρίτερα ο ανθυποψήφιός του Γιάννης Ιωαννίδης   (δείτε εδώ)

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η περιφέρεια δεν έχει την αρμοδιότητα για την έκδοση αδειών εξόρυξης μεταλλευμάτων. «Οι αιρετές Περιφέρειες έχουν την ευθύνη για την έκδοση αδειών ερευνητικών εργασιών, οι οποίες και εκδίδονται μετά από τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκόμενων φορέων και  μόνο, κάτι που έγινε και στην περίπτωση των Σερρών. Οι  άδειες αυτές, σε καμία περίπτωση δεν δίνουν στον όποιο ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να προχωρήσει σε εξόρυξη μετάλλων. Του επιτρέπουν να διερευνήσει τι μετάλλευμα υπάρχει στο υπέδαφος της περιοχής και μόνο», σημειώνει.

«Είναι λυπηρό κάποιοι να θέλουν να διοικήσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και να μη γνωρίζουν τις βασικές αρμοδιότητες που έχει ο περιφερειάρχης. Στην προσπάθειά τους κάποιοι να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, προσφεύγουν στην γνωστή τακτική της λάσπης και της συκοφαντίας. Τους αφήνουμε στη μοίρα τους», καταλήγει η ανακοίνωση.



"Ρε συ Μπούλη, μήπως μας είδες αλευρωμένους και μας πέρασες για μυλωνάδες ;" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη ...

5 σχόλια:

  1. ΕΣΥ υποψήφιε ,νέε ή παλαιέ ΓΙΑΤΙ ζητάς την ψήφο μου ? Απέδειξες παλαιέ οτι σκύβεις βαθεια και οι τσεπες σου γεμιζουν λάδι,η κατάντια τ δημου ,τ περιφερειας,τ χωρας το αποδεικνύει Νέε διάβασες για τ κοινα,εχεις αισθηση τι θα εκπροσωπήσεις,τι ζητας να σε εμπιστευτώ να διαχειριστείς ή ψαχνεις αναγνωρισημότητα για την δουλειά σου,κανα χαρτζιλίκι ,κανα εξτρα γαμησάκι ή εκτελεις παραγγελία κ εξοφλάς "γραμμάτια" ?
    Πότε ειπατε ναι ή οχι για το κοινό συμφέρον εις βάρος ενίοτε δικό σας κ των "γνωστών" σας Μια δράκα γαβουρογαμόσαυρων ντεμέκ νοικοκυραίων διώξατε τους ΑΞΙΟΥΣ ...ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ.
    ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ-ΠΟΛ.ΑΝ.ιτες ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΩΣΙΑΔΗ)
    <>
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:33
      ''ειμαι υποψηφιος γιατι εχω εννομο συμφερον''

      Ο δαιμονας του ιντερνετ

      Διαγραφή
  4. ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ.
    ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ-ΠΟΛ.ΑΝ.ιτες ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ