Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ...

...και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/7 ;

Ο Σαµαράς επιχορήγησε, µε το καληµέρα, τον αδελφό του! και το ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ του παππού του !!!



Ούτε ένα µήνα µετά τις εκλογές, η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε -αυθορµήτως(;) ... χρηµατοδοτήσεις 12,1 εκατ. ευρώ για το Ινστιτούτο όπου προεδρεύει ο Αλέξανδρος Σαµαράς.


Με προίκα 12,1 εκατοµµυρίων ευρώ στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), όπου προεδρεύει ο Αλέξανδρος Σαµαράς – αδερφός του πρωθυπουργού Αντώνη, εγκαινιάστηκε η νέα εποχή της (νέας) σεµνότητας και της βαριάς λιτότητας.

Τι κι αν τις προηγούµενες δέκα ηµέρες ακούσαµε τον Ελληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαµαρά, να ζητά από τα στελέχη της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης να µπει φραγµός στις υπερβολές…

Τι κι αν µας κάλεσε, µετά από παρέµβαση της τρόικας, να σφίξουµε κι άλλο το ζωνάρι και να δεχθούµε νέες περικοπές… Τι κι αν µέσα στο τελευταίο διάστηµα «αναστήθηκε» το χαράτσι της ∆ΕΗ, προωθούνται οριζόντιες περικοπές σε µισθούς, συντάξεις και εφάπαξ... Το κράτος έχει συνέχεια και προπαντός… συνέπεια σε τέτοιου είδους απίστευτες πρακτικές!

διαβάστε τη συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 22 Ιουλίου
http://www.toxwni.gr/2012/07/samaras_epixorigisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ